MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το πρώτο τριήμερο του Σεπτέμβρη

Μπλοκμπάστερ και κατασκοπικές συνωμοσίες στο σινεμά, περιοδεύοντες θίασοι με αρχαία δράματα και κωμωδίες, αλλά και σημαντικά live σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους. Πλούσια η ατζέντα της διασκέδασης και του πολιτισμού για το πρώτο τριήμερο του Σεπτεμβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΘΕΑΤΡΟ:

Βάκχες του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου, μετά το αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, περιοδεύουν στην Αττική. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους Διονύσου-Πενθέα υποδύονται η Αγλαΐα Παππά και ο Άρης Σερβετάλης.
Την Παρασκευή στον Παπάγο, στο Δημοτικό Θέατρο.

Λυσιστράτη του Αριστοφάνη, η μεγαλοφυέστερη σύλληψη αντιπολεμικής κωμωδίας του παγκόσμιου θεάτρου, συνεχίζει και στον Σεπτέμβρη την περιοδεία σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις με τη Μαρία Καβογιάννη στην πρώτη της εμφάνιση στον εμβληματικό ομώνυμο ρόλο. Η παράσταση, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αθήνα, ανεβαίνει το Σάββατο στο Θέατρο Άλσους, Νέα Σμύρνη
1lysistrati

ΣΙΝΕΜΑ:

Ο Νούμερο 1 Καταζητούμενος: Ένα ακόμα έργο του βρετανού μαιτρ της κατασκοπικής λογοτεχνίας John Le Carre και μια από τις τελευταίες ταινίες με τον πρόσφατα χαμένο μεγάλο ηθοποιό Philip Seymour Hoffman, o “No 1 Καταζητούμενος” παρουσιάζει το σύγχρονο σκηνικό του κόσμου της κατασκοπίας και των συνωμοσιών μετά την 11η Σεπτεμβρίου στο σημερινό Αμβούργο.

Φύλακες του Γαλαξία:: Με τον αέρα του απόλυτου blockbuster στην Αμερική, έρχεται στην Ελλάδα άλλη μια πολύ εμπορική ταινία της Marvel. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι φωνές του Bradley Cooper και του Vin Diesel, καθώς και οι Chris Pratt, Zoe Saldana και Benicio Del Toro. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο James Gunn.
1guardians-of-the-galaxy

ΜΟΥΣΙΚΗ:

Ο Μάριος Φραγκούλης στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Μία ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I Live For ME – Όλα για τη Ζωή Μου. Καλεσμένοι του επί σκηνής θα είναι η φημισμένη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel και σε ειδική εμφάνιση ο αγαπημένος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κορκολής. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ και η Παιδική Χορωδία του St. Catherine’s School υπό την μπαγκέτα του σπουδαίου μαέστρου Richard Balcombe.
Παρασκευή στο Ηρώδειο, 21:00

Παντελής Θαλασσινός στο θέατρο Βράχων: O γνωστός έντεχνος καλλιτέχνης ανηφορίζει στο Βύρωνα ολοκληρώνοντας τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών, παρέα με πολλούς φίλους του. 
Σάββατο στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, 21:00

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b