MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νεαρή Βελγίδα γίνεται μοντέλο της L’ Oreal χάρη σε φωτογραφία της από το μουντιάλ!

Η Axelle Despiegelaere είναι ένα όμορφο 17χρονο κορίτσι από το Βέλγιο. Μπορεί όπως όλες οι εμφανίσιμες κοπέλες της ηλικίας της να ονειρευόταν μια καριέρα στο μόντελινγκ, αλλά σίγουρα δεν φανταζόταν ποτέ τον τρόπο με τον οποίο το πέτυχε.

Monopoli Team

Η Axelle βρέθηκε στα γήπεδα της Βραζιλίας για να υποστηρίξει την εθνική ομάδα της χώρας της. Μόλις οι φωτογράφοι και τα media την εντόπισαν, ξεκίνησε ένα “τσουνάμι” δημοσιεύσεων με το πρόσωπό της, και το buzz που δημιουργήθηκε της χάρισε ακόμα και ένα συμβόλαιο με τη L’ Oreal Βελγίου!

Δεν πρόκειται ακριβώς για μια ιστορία σύγχρονης Σταχτοπούτας, αφού η Axelle μάλλον δεν αντιμετώπιζε προβλήματα πριν “ανοίξει η τύχη της” ακόμα περισσότερο. Ωστόσο είναι ένα ακόμα παράδειγμα της αποτελεσματικότητας των social media, στα οποία οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος της ευτυχούς τροπής που πήραν τα πράγματα για την ίδια.

 axelle1

Ήδη έχουν δημιουργηθεί πολλές fan pages αφιερωμένες στη νεαρή Βελγίδα, που χαρακτηρίζεται πια ως “Public Figure”. Η Axelle δημιούργησε και η ίδια μια τέτοια σελίδα, την κατήργησε όμως πολύ γρήγορα, παρά την μεγάλη απήχηση, κάτι που ίσως έχει να κάνει με το γεγονός πως τώρα είναι ambassador μιας μεγάλης εταιρείας. Σε αυτή τη σελίδα είχε ανεβάσει και την παρακάτω φωτογραφία από κυνήγι, που μπορεί να ήταν νόμιμο, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν και ό,τι καλύτερο για τη νέα εικόνα της προς τα έξω:

axelle

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η L’ Oreal Βελγίου στο YouTube, με το νέο της μοντέλο.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b