MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παποτό: Απόλαυσε δωρεάν τη γευστική τρέλα του καλοκαιριού, στην ταράτσα του bios

Παίζει να είναι το πιο πετυχημένο εύρημα του φετινού καλοκαιριού. Το παποτό, η παιχνιδιάρικη αυτή λεξούλα, περιγράφει την ευτυχή συνάντηση μιας δόσης αλκοόλ (βότκα, τζιν, ρούμι) με ολόφρεσκα καλοκαιρινά φρούτα σε ένα ολόδροσο παγωμένο stick!Το παγωμένο ποτό σε ξυλάκι θέλει να γιορτάσει μαζί μας την ενθουσιώδη αποδοχή που του επιφυλάξαμε, και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις νέες γεύσεις του δωρεάν στην ταράτσα του bios την Πέμπτη 10 Ιουλίου, σε ένα πάρτι προς τιμήν του με θέα την Ακρόπολη!

Monopoli Team

Πέμπτη βράδυ, αναμένεται τροπική βροχή φρούτων και αλκοόλ πάνω απ’ την ταράτσα του Μπάιος. Θα βρέξει παποτάκια! Δηλαδή παποτοσφηνάκια απείρων γεύσεων και συνδυασμών.

Εσύ καλείσαι πέρα απ’ το να τα απολαύσεις, να ψηφίσεις την αγαπημένη σου γεύση για να αναδειχθεί στο τέλος της βραδιάς το δημοφιλέστερο παποτό του καταλόγου!

Τα παποτο-σφηνάκια θα διατίθενται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ψηφίζοντας την αγαπημένη σου γεύση μπαίνεις κι εσύ στην κλήρωση για να κερδίσεις μια τσάντα κι ένα T-shirt παποτό!

papoto4Μπορείς επίσης να ανεβάσεις την αγαπημένη σου παποτοεμπειρία στο Instagram, με το hashtag: #papoto

Ώρα προσέλευσης: 21:30
Είσοδος ελεύθερη

Bios
Πειραιώς 84
210 3425335

 

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b