Παποτό: Απόλαυσε δωρεάν τη γευστική τρέλα του καλοκαιριού, στην ταράτσα του bios
Παίζει να είναι το πιο πετυχημένο εύρημα του φετινού καλοκαιριού. Το παποτό, η παιχνιδιάρικη αυτή λεξούλα, περιγράφει την ευτυχή συνάντηση μιας δόσης αλκοόλ (βότκα, τζιν, ρούμι) με ολόφρεσκα καλοκαιρινά φρούτα σε ένα ολόδροσο παγωμένο stick!Το παγωμένο ποτό σε ξυλάκι θέλει να γιορτάσει μαζί μας την ενθουσιώδη αποδοχή που του επιφυλάξαμε, και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις νέες γεύσεις του δωρεάν στην ταράτσα του bios την Πέμπτη 10 Ιουλίου, σε ένα πάρτι προς τιμήν του με θέα την Ακρόπολη!

Monopoli Team
09.07.2014
A
A
Πέμπτη βράδυ, αναμένεται τροπική βροχή φρούτων και αλκοόλ πάνω απ’ την ταράτσα του Μπάιος. Θα βρέξει παποτάκια! Δηλαδή παποτοσφηνάκια απείρων γεύσεων και συνδυασμών.
Εσύ καλείσαι πέρα απ’ το να τα απολαύσεις, να ψηφίσεις την αγαπημένη σου γεύση για να αναδειχθεί στο τέλος της βραδιάς το δημοφιλέστερο παποτό του καταλόγου!
Τα παποτο-σφηνάκια θα διατίθενται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ψηφίζοντας την αγαπημένη σου γεύση μπαίνεις κι εσύ στην κλήρωση για να κερδίσεις μια τσάντα κι ένα T-shirt παποτό!
Μπορείς επίσης να ανεβάσεις την αγαπημένη σου παποτοεμπειρία στο Instagram, με το hashtag: #papoto
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Είσοδος ελεύθερη
Bios
Πειραιώς 84
210 3425335
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#24: Η “μάχη” της Αντιγόνης στην κερκίδα…
Πέντε άκρως καλοκαιρινά μπαράκια μάς σερβίρουν τα πιο δροσερά coctails
Family Weekend: 6 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: Αυτό το ΣΚ εχει δωρεάν συναυλίες, θερινό κάτω απ’ τα αστέρια – και όχι μόνο
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 12-13 Ιουλίου
Mandrakia Artis 2025: Όσα θα δούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο φεστιβάλ της Μήλου
Merde!: Η μουσική κωμωδία των Κουτλή – Μαγουλιώτη για 2η σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Τα χρόνια: Το βιβλίο της βραβευμένης με Νόμπελ Ανί Ερνό ζωντανεύει στη σκηνή της Πειραιώς 260
Η χορτοφάγος: Η Daria Deflorian ανεβάζει στην Πειραιώς 260 το μυθιστόρημα της Χαν Γκανγκ