MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Με αλλαγές στο καστ συνεχίζεται και του χρόνου το “Μου λες αλήθεια” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Το έργο «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» του Florian Zeller συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Κάππα. Η πετυχημένη παράσταση ανανεώνει κατά το ήμισυ το καστ της παράστασης. Από την περσινή παράσταση συνεχίζουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου (η οποία έχει γράψει και τη μετάφραση). Το ρόλο που ερμήνευε η Ελισάβετ Μουτάφη θα τον ερμηνεύσει η Βάνα Ραμπότα, ενώ στη θέση του Τάσου Γιαννόπουλου θα εμφανίζεται πλέον ο Τάκης Παπαματθαίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το έργο «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» είναι μια  κωμωδία με θέμα την απιστία σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του… κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα…. και η αλήθεια κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει σαν την “μικρή Ελένη που δεν την παίζουν οι φιλενάδες της”… περιμένοντας να’ ρθει η ώρα της να “λάμψει”. Ναι αλλά αν λάμψει αυτή, θα σκοτεινιάσουν οι ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι μια χαρά τα βόλευαν με τα ψέματα… διότι κακά τα ψέματα, η αλήθεια πονάει!

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Τετάρτη : 19:00 λαϊκή απογευματινή, Πέμπτη : 19:00 λαϊκή απογευματινή, Παρασκευή : 21:00, Σάββατο : 18:00 και 21:00, Κυριακή : 20:00

Συνεχίζεται η φιλοξενία 30 ανέργων την ημέρα σε όλες μας τις παραστάσεις, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b