Η Shakira θα τραγουδήσει στην τελετή λήξης του Μουντιάλ
Η Κολομβιανή σταρ της μουσικής Shakira θα τραγουδήσει πριν τον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Μαρακανά της Βραζιλίας την Κυριακή 13 Ιουλίου.

A
A
Η Shakira θα τραγουδήσει το τραγούδι του Μουντιάλ “La la la (Brazil 2014)” σε δίδυμο με τον σταρ της Βραζιλίας Carlinhos Brown στο στάδιο Μαρακανά, πριν το ματς του τελικού.
“Έχω μία πολύπλοκη σχέση με το ποδόσφαιρο για προφανείς λόγους” δήλωσε η Shakira, αναφερόμενη στην σχέση της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Gerard Pique, με τον οποίο έχει ένα γιο.
Στην τελετή λήξης θα τραγουδήσουν ακόμα ο Santana, η Ivete Sangalo και οι Wyclef Jean και Alexandre Pires.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #171: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Καλοκαιρινοί έρωτες στη μεγάλη οθόνη: 10 ταινίες για να (ξανα)ερωτευτείτε
Σε αυτές τις αθηναϊκές αυλές και κήπους θα ξεχάσεις ότι είσαι στην πόλη
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιουνίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ (14-15/06)
3+1 προορισμοί στη Στερεά Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές
Πάμε Πειραιά! – Πάμε Δημοτικό; Το φεστιβάλ τέχνης, σκέψης και δημιουργίας του ΔΘΠ επιστρέφει με δωρεάν είσοδο
Τι κάνει ο Γουίλεμ Νταφόε σε μια ταβέρνα στην Αθήνα; Πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ των ΓΑΜΜΑΓΑΜΜΑ