MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Υππέρ έρχεται στην Στέγη για λογαριασμό του Φεστιβάλ Αθηνών. Ο Ντον Τζοβάννι σε σκηνοθεσία του Χουβαρδά ανεβαίνει στο Ηρώδειο, η Αμελί επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, ενώ κι ένα ακόμα φεστιβάλ τζαζ υπάρχει, για να ικανοποιήσει τους πολλούς φαν που έχει η τζαζ μουσική. Ένα πλούσιο σε προτάσεις τριήμερο, γιατί η ψυχαγωγία δεν είναι μόνο Μουντιάλ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΘΕΑΤΡΟ:

-Ψευδοεξομολογήσεις στην Στέγη: Το έργο του Πιερ Ντε Μαριβώ σε σκηνοθεσία Λυκ Μποντύ με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλ Υππέρ ανεβαίνει για το Φεστιβάλ Αθηνών. Συγγραφέας της «μεταφυσικής της καρδιάς», ο Μαριβώ αποθεώνει τη «στρατηγική» του αιφνιδιασμού και της δοκιμασίας. Η παρισινή παράσταση φέρει την υπογραφή του Λυκ Μποντύ, σκηνοθέτη που βασίζεται στην τέχνη των ηθοποιών, με σημαντική παρουσία στη γαλλική και γερμανική σκηνή.
Παρ 21:00, Σαβ 14:00 στην Στέγη (Λ. Συγγρού 107)

Ντον Τζοβάννι στο Ηρώδειο: Μια παράσταση που ήδη προκάλεσε έντονη διχογνωμία. Ένα από τα σπουδαιότερα δημιουργήματα του δυτικού πολιτισμού, ο Ντον Τζοβάννι του Μότσαρτ, παρουσιάζεται στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού από την Εθνική Λυρική Σκηνή. Σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά στην πρώτη του συνεργασία με τη Λυρική, ενώ το καστ πλαισιώνουν διαπρεπείς Έλληνες και ξένοι μονωδοί.
Παρ. Σαβ. Κυρ. 21:00 στο Ηρώδειο
1don jovanni

Και τα ψάρια βγήκαν να πολεμήσουν ενάντια στους ανθρώπους στην Πειραιώς 260: Μία ενδιαφέρουσα παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών για ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα παγκόσμιας εμβέλειας, για την αδικία, για τον ανθρώπινο πόνο, για την παρακμή του πολιτισμού μας. Ο Θέμελης Γλυνάτσης γνωρίζει στο ελληνικό κοινό ένα κείμενο της Aνχέλικα Λίντελ και διασταυρώνεται μαζί της στην Πειραιώς 260. Η ρηξικέλευθη καλλιτέχνις εστιάζει στους πνιγμούς των μεταναστών που διασχίζουν τη Μεσόγειο από τη Βόρειο Αφρική μέχρι τις ακτές της Ισπανίας, για να συνθέσει ένα «αντι-κοινωνικό ορατόριο».
Παρ. και Σαβ.στις 21:00 στην Πειραιώς 260

ΣΙΝΕΜΑ:

-Αμελί: Μπορεί να παίζεται σε ένα μόνο θερινό σινεμά, αλλά είναι η Αμελί, οπότε δεν μπορούμε να μην την προτείνουμε. Το υπέροχο, τρυφερό και γλυκό αυτό έργο, που άφησε τη σφραγίδα του στο σινεμά και στις καρδιές των σινεφίλ το 2001 επιστρέφει στο φυσικό του χώρο, τη μεγάλη οθόνη αυτό το καλοκαίρι.
1ameli

Στα όρια του Αύριο: Για τους φαν της περιπέτειας ένα blockbuster με τον Tom Cruise πρωταγωνιστή. Ο πρωταγωνιστής ζει και ξαναζεί την ίδια μέρα, πολεμώντας εξωγήινους και προσπαθώντας να σώσει τη Γη σε μια ταινία με τη σκηνοθετική υπογραφή του Doug Liman.

ΜΟΥΣΙΚΗ:
Omonoia Jazz Festival: Διήμερο φεστιβάλ jazz μουσικής, στον ακάλυπτο χώρο του BREAD AND ROSES (στοά Πανεπιστημίου 64, Ομόνοια). 29 μουσικοί, 7 μουσικά σχήματα, της σύγχρονης ελληνικής jazz σκηνής, σ’ ένα φεστιβάλ που ξυπνάει στην καρδιά της Αθήνας. Η κάθε ήμερα ολοκληρώνεται με ένα ολονύχτιο πάρτι με τους μουσικούς να γίνονται οι dj’s της jazz που αγαπάμε.
BREAD AND ROSES, στοά Πανεπιστημίου 64, Ομόνοια
Ώρα έναρξης: 21.00, Παρ. και Σαβ.
Τηλ. 2103802898

Κι αν είστε ποδοσφαιρόφιλοι
Διαβάστε Ακόμα: 5+1 σημεία στην Αθήνα για να δεις μουντιάλ

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b