MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οντισιόν για παιδάκια για τη “Μελωδία της Ευτυχίας” που έρχεται στο Παλλάς

Μετά την Annie, άλλο ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια ετοιμάζει η σκηνοθέτις Θέμιδα Μαρσέλλου. Ο λόγος για ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουαιη, που θα ανέβει φέτος το χειμώνα στην Αθήνα, σε μια ελληνική υπερπαραγωγή της Live2 την ” Μελωδία της Ευτυχίας”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το καστ δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.Η μουσική θα είναι live, με τη συμμετοχή μουσικών υψηλού επιπέδου, με ενορχηστρώσεις από έμπειρο μαέστρο και απόδοση του έργου στα ελληνικά. Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών που μας μιλά για το θάρρος, την αγάπη, τη μοναδική δύναμη της μουσικής και μας γεμίζει αισιοδοξία και πίστη.

Ως γνωστόν, σημαντικό ρόλο στο μιούζικαλ “Η μελωδία της ευτυχίας” διαδραματίζουν τα 7 παιδιά της οικογένειας Φον Τραπ. H εταιρεία παραγωγής, λοιπόν, Live 2, προχωρά στην ακρόαση νέων ταλέντων αναζητώντας τους μικρούς πρωταγωνιστές, που θα ενσαρκώσουν αυτούς τους σημαντικούς ρόλους του μιούζικαλ. 

Από την Πέμπτη, 12 Ιουνίου και για συγκεκριμένες ημερομηνίες έως 25 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για το μιούζικαλ. Η ακρόαση απευθύνεται σε κοριτσάκια ηλικίας 5 – 13 ετών και αγοράκια ηλικίας 8-14 ετών (πριν τη μεταφώνηση) με ικανότητες στο τραγούδι (κυρίως), το χορό και την υποκριτική. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους (αν θέλουν μπορούν να έχουν μαζί τους cd Karaoke με τη συνοδεία του τραγουδιού ή παρτιτούρα για πιάνο) και να έχουν μαζί τους μία φωτογραφία-πορτραίτο και ένα σύντομο βιογραφικό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-7475080 από την Πέμπτη 5 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 11 Ιουνίου, τις ακόλουθες ώρες : Καθημερινές: 12.00 – 17.00 και Σαββατοκύριακο: 12.00 – 15.00

H ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο DEREE – Το Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών, Γραβιάς 6 στην Αγία Παρασκευή.

Ιστορία του Μιούζικαλ Η Μελωδία της Ευτυχίας

Βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρίας Φον Τραπ (The Story of the Trapp Family Singers ), το μιούζικαλ ανέβηκε για πρώτη φορά στο Θέατρο Lunt-Fontanne στις 16 Νοεμβρίου 1959, απέσπασε 6 βραβεία ΤΟΝΥ και αποτελεί το πιο λατρεμένο κι επιτυχημένο μιούζικαλ όλων των εποχών.

Το 1965, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Γουάιζ και με πρωταγωνιστές τους θρυλικούς Τζούλι Άντριους και Κρίστοφερ Πλάμερ. Η ταινία κερδίζει 5 βραβεία Όσκαρ και 2 Χρυσές Σφαίρες, ενώ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών σε Η.Π.Α. και Καναδά. Θεωρείται μάλιστα ότι είναι η ταινία που έσωσε την 20th Century Fox από την χρεωκοπία. Το 2001, η Βιβλιοθήκη του Αμερικάνικου Κογκρέσου επιλέγει τη Μελωδία της Ευτυχίας ως τμήμα του Εθνικού Μητρώου Κινηματογράφου αξιολογώντας την πολιτιστικά, ιστορικά και αισθητικά σημαντική.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b