MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη γίνεται Edith Piaf στο Εθνικό Θέατρο

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Ελεονώρα Ζουγανέλη να αλλάζει για λίγο ρόλο και ως “Edith Piaf” να συμμετέχει στο ομώνυμο μιούζικαλ που θα ανεβάσει το Εθνικό Θέατρο στη σκηνή Κοτοπούλη – Rex, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Ζούλια.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η παράσταση που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2015, τη χρονιά που συμπληρώνονται τα εκατό χρόνια από τη γέννηση της Εντίθ Πιάφ, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της βρετανίδας συγγραφέως Παμ Γκεμς -πάνω στο οποίο βασίστηκε και η βραβευμένη ταινία “Ζωή σαν τριαντάφυλλο” του Ολιβιέ Νταάν- που έχει ήδη αποτελέσει πηγή για ανάλογες παραγωγές σε τουλάχιστον 30 χώρες.

Ως “Edith Piaf” η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ 30 ρόλων, τραγουδώντας με ζωντανή ορχήστρα στους κακόφημους δρόμους του Παρισιού της δεκαετίας του ’30, μέχρι ο Λουί Λεπλέ θα την ανακαλύψει και θα την κάνει μία από τις μεγαλύτερες σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Η συνεργασία του Πέτρου Ζούλια με τη γνωστή ερμηνεύτρια έχει ξεκινήσει ήδη με την παράσταση «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς»- Τα τραγούδια της Μελίνας, που ο ίδιος σκηνοθετεί και που θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι στο Ηρώδειο.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b