MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Και σε κόμικ η υπόθεση Edward Snowden!

Και όσο το Hollywood ετοιμάζει ταινία για την υπόθεση “Edward Snowden”, δρομολογείται σιγά και μεθοδικά και η κυκλοφορία της προσωπικής του ιστορίας σε κόμικ, με τίτλο “Beyond: Edward Snowden.”

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το κόμικ επικεντρώνεται στη διερεύνηση των κινήτρων του Snowden για τη μεγαλύτερη διαρροή απόρρητων εγγράφων στην ιστορία των ΗΠΑ, ενώ αφηγείται την προσωπική ιστορία του Edward Snowden από τα 19 του χρόνια. Παράλληλα, εγείρει ερωτήματα για το αν ή όχι ο Snowden πρέπει να θεωρείται ως πληροφοριοδότης, ή εάν ακόμη πρόκειται για ένα εργαλείο της ρωσικής κατασκοπείας.

beyondsnowdencover
Τη συγγραφή του κόμικ α λα Ιαπωνικό animation, έχει αναλάβει η Valerie D’Orazio -πρώην συντάκτρια του MTV Geek και συγγραφέας του “Punisher”-.

Όπως δήλωσε η ίδια, είναι μοναδική ευκαιρία να μπορέσει κάποιος να ασχοληθεί με τον Edward Snowden πόσο μάλλον σε κόμικ, ενώ τόνισε: “Αυτά που αποκάλυψε ο Snowden ήταν σπουδαία για το κοινό. Έτσι υπάρχουν ακόμα πολλά κενά αλλά και πολλά ερωτηματικά που πρέπει να καλύψω, όπως το τι κάνει αυτή τη στιγμή στη Ρωσία -η οποία όπως είναι γνωστό του παραχωρεί προσωρινά άσυλο.”

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b