MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

River Party 2014: 5 μέρες κατασκήνωση με πολλά live μόνο με 30 ευρώ!

To River Party που γίνεται για 36η χρονιά στις όχθες του Αλιάκμονα μας καλεί και φέτος από τις 30 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, σ’ ένα μοναδικό φεστιβάλ που συνδυάζει camping σ’ ένα φυσικό τοπίο μοναδικής ομορφιάς και συναυλίες από τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Για όσους ενδιαφέρονται η προπώληση άρχισε με τα εισιτήρια του 5ημερου να ξεκινούν από 30 ευρώ.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα δώσουν φέτος το παρόν στο φεστιβάλ είναι οι: Δήμος Αναστασιάδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Θάνος Μικρούτσικος, Νατάσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, τα συγκροτήματα Τhe Burger Project, Imam Baildi, Koza Mostra, Locomondo, Stavento και πολλοί ακόμη…

RIver Party by Loukas Ziaras14

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα υπάρχει ακόμα:
To “Youth Stage”, o μουσικός διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός, θα δώσει και φέτος το βήμα στη νέα γενιά, φιλοξενώντας τα 10 πιο φρέσκα και νεανικά συγκροτήματα που εσείς θα επιλέξετε: κάθε ημέρα, δύο νεανικές μπάντες, θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν -για πρώτη χρονιά- στην κεντρική σκηνή, ανοίγοντας δυναμικά το πρόγραμμα του 36ου River Party.

Stand-up comedy, με ταλαντούχους κωμικούς, που –για πρώτη φορά- θα προθερμαίνουν το κοινό πριν τα Live. 
90’s party: Η τελευταία βραδιά θα κλείσει με ένα μεγάλο party με καλλιτέχνες που ξεχώρισαν εκείνη την εποχή που θα ερμηνεύσουν live αξέχαστες επιτυχίες. 

loukas ziaras river party

Όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνωνται ως εξής:
Πενθήμερο Εισιτήριο: 30€ για τα 500 πρώτα εισιτήρια, 40€ τιμή προπώλησης έως και 29/7 & 50€ τιμή πόρτας (στην τιμή του Πενθήμερου Εισιτηρίου, συμπεριλαμβάνεται και το δικαίωμα κατασκήνωσης)
Ημερήσιο Εισιτήριο: 15 €

Προπώληση: www.livetickets.gr, στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και τα εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου, Τ.: 210-7234567).

UPD:
Τα εισιτήρια των 30€ εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες. Πλέον ισχύει νέα προσφορά, για 500 ακόμα εισιτήρια, στην ειδική τιμή των 35€.

Περισσότερα από Φεστιβάλ