MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Ιδιαίτερη ποικιλία έχουν οι προτάσεις εξόδου γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι σινεφίλ μπορούν να δουν το ιερό τέρας των ταινιών καταστροφής (Godzilla) κι από την άλλη την πιο ρομαντική ιστορία ever, το Ρωμαίο και Ιουλιέτα στην κινηματογραφική εκδοχή της. Παράλληλα, οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Pink Martini έρχονται για 2 βραδιές, ενώ η Art-Athina στο Φάληρο αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλότεχνους. Φυσικά παίζουν πάντα σημαντικές θεατρικές προτάσεις.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΜΟΥΣΙΚΗ
Pink Martini στο Γκάζι Live: Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Pink Martini και ταυτόχρονα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge- jazz σκηνής παγκοσμίως, έρχονται και πάλι στην Αθήνα. Συνδυάζοντας στη μουσική τους ρετρό και τζαζ μοτίβα με ποπ ρυθμούς αλλά και στοιχεία από διαφορετικές κουλτούρες, οι Pink Martini δημιουργούν ένα αισθησιακό κράμα, που διατηρεί τη φρεσκάδα του και ταυτόχρονα ιντριγκάρει και μαγεύει το κοινό.
ΓΚΑΖΙ LIVE: Ιερά οδός 11, Γκάζι- Παρ, Σαβ 21:00

ΘΕΑΤΡΟ

Κέικ» στο Εθνικό Θέατρο: Το θεατρικό έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη αφορά ένα απλό περιστατικό μέσα σε μια πολυκατοικία που πυροδοτεί σύνθετες καταστάσεις. Η παράσταση ανεβαίνει στην σκηνή Νίκος Κούρκουλος του Εθνικού σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη με πρωταγωνιστές τους Λαέρτη Μαλκότση, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Μίνα Αδαμάκη και τον Μάξιμο Μουμούρη.
Εθνικό Θέατρο (Αγ. Κωνσταντίνου 22) Παρ 21:00, Σαβ 18:00- 21:00, Κυρ 19:30
Διαβάστε την κριτική της παράστασης «Κέικ»

Οδός Πολυδούρη» στο θέατρο Βασιλάκου: Μια μοντέρνα ποιήτρια και γυναίκα, η Μαρία Πολυδούρη ερμηνευμένη από την πολύ καλή ηθοποιό Ιωάννα Παππά στην φρέσκια παράσταση που σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Γκόνης.
Θέατρο Βασιλάκου (Προφ. Δανιήλ 3 & Πλαταιών), Παρ, Σαβ στις 21:00 (Tην Κυριακή δεν θα γίνει η παράσταση)
Διαβάστε την κριτική της παράστασης «Οδός Πολυδούρη»

ΣΙΝΕΜΑ
godzilla-2014
Godzilla: Το θρυλικό τέρας επιστρέφει και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει καθώς σπέρνει τον όλεθρο και απειλεί την ανθρωπότητα. Μια από τις καλύτερες ταινίες καταστροφής, που έβγαλε το Hollywood.

Ρωμαίος και Ιουλιέτα: Ένας μεγάλος έρωτας επί της μεγάλης οθόνης. Η σαιξπηρική ερωτική τραγωδία στην κινηματογραφική διασκευή της Τζούλιαν Φέλοουζ και σε σκηνοθεσία Κάρλο Καρλέι.

EIKAΣΤΙΚΑ – ΜΟΥΣΕΙΑ

ART-ATHINA 2014: Η διεθνής συνάντηση τέχνης που αποτελεί θεσμό, φέτος συμπληρώνει 19 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας, και από τις 15 ως τις 18 Μαΐου υποδέχεται υποψιασμένο και ανυποψίαστο κοινό στο Κλειστό Φαλήρου (Γήπεδο Tae Kwon Do), παρουσιάζοντας ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην εικαστική “πιάτσα”, εντός και εκτός συνόρων.

Διεθνής Μέρα Μουσείων: Γιορτάζεται την Κυριακή 18 Μαΐου με δωρεάν είσοδο σε όλα τα μουσεία της πόλης με ξεναγήσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b