MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύνθεση Κειμένων

Πενθεσίλεια στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις

Η Νίκη Ράπτη, Αννίτα Αδάμου διαβάζουν την Πενθεσίλεια σε μια παράσταση αναλογίου σε κείμενο και σκηνοθεσία Νίκης Ράπτη στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις την Τετάρτη 28 Μαΐου στις 21:00.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πυρπολημένη; ΕΓΩ; Ξεχυθείτε στις ανοιχτές κοιλάδες! Πάρτε τη φλόγα μου και κάψτε κάθε σημάδι που φανερώνει πως πήρα σε αυτόν τον κόσμο ΑΝΑΣΑ! Θα χτυπηθούμε με τον εχθρό! Σαν καταιγίδα θα πέσουμε πάνω τους να τους ζαλίσουμε με τον πόθο μας. Με τον πόθο μας, ναι. Και νικηφόρα χαμόγελα θα σκορπίσουμε στους ανέμους! Ταραγμένη και άγρια, ακράτητη και γενναία, θα επιτεθούμε σε εκείνους που τόλμησαν να κοιτάξουν τη γεμισμένη μου φαρέτρα. Και θα πάρουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ, και ΟΠΛΑ θα κάνουμε τις ανόητες λέξεις τους. Αχιλλέα μου! Η πανοπλία… ΚΟΜΜΑΤΙΑ… η καρδιά μου… κοιτάξτε την! Το δέρμα μου πια δε το νιώθω. Σαν να με σβήνει κάποιος σιγά – σιγά… Από το χαρτί… τις εικόνες… Να σκαλίσουμε τον εχθρό ως τα βάθη. Να τον λεηλατήσουμε πριν προλάβει… ΕΚΕΙΝΟΣ. Μέσα στην άβυσσο να τους ρίξουμε. Να τιναχτούμε μπροστά τους, σαν ύαινες, σαν λιοντάρια! Τι σκόνη… Σύννεφα από… λυσσασμένη στοργή… Να ρουφήξουμε τους ανέμους! Όλα δικά μας κι απόψε. Τα δόρατα, τα κράνη! Τα άλογα μας! Κρυφτείτε! Αήττητη! Και ο θρίαμβος στη πόρτα. Και οι καλπασμοί κι αυτοί δικοί μας! Ποια σκόνη; Ποιο αίμα; Ποιες πομπές; Το δικό μου το αίμα…! Η Πενθεσίλεια πλησιάζει!»

Συντελεστές:
Κείμενο και σκηνοθετική επιμέλεια: Νίκη Ράπτη
Διαβάζουν: Νίκη Ράπτη, Αννίτα Αδάμου

Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο [email protected], δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Νίκη Ράπτη
Σκηνοθεσία: Νίκη Ράπτη


Παίζουν: Νίκη Ράπτη, Αννίτα Αδάμου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b