MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Με ανοιξιάτικη διάθεση μας υποδέχονται οι χώροι του πολιτισμού αυτό το ΠΣΚ, με χαρούμενες θεατρικές προτάσεις κι ενδιαφέροντα φεστιβάλ. Κι επειδή αυτή την Κυριακή γιορτάζουν οι μητέρες, υπάρχει στο σινεμά η ιστορία μιας διάσημης τραγουδίστριας, που πάσχισε να συνδυάσει μητρότητα και καριέρα, ενώ υπάρχουν και events αφιερωμένα στη γιορτή αυτή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΘΕΑΤΡΟ

Priscilla – Η Βασίλισσα της Ερήμου στο Badminton: Ντίσκο ατμόσφαιρα, χιούμορ, γνωστά pop τραγούδια , λαμπερά κοστούμια και σκηνικά και drag queen show στην παράσταση που σκηνοθέτησε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Μαζί στην σκηνή ως drag queens οι διάσημοι πρωταγωνιστές Γ. Καπουτζίδης, Φ. Σεργουλόπουλος και Π. Πετράκης.
Στο θέατρο Badminton, Πα 21:00, Κυ20:00

Ερωτευμένος Σοπέν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Το Μπαλέτο της Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει το ποιητικό μπαλέτο του βραβευμένου Γάλλου χορογράφου Γιαννίκ Μποκέν, Ερωτευμένος Σοπέν. Ο τραγικός έρωτας του Βέρθερου για την Σαρλόττε, μέσα από την ποιητική χορογραφία του Μποκέν και τη γοητευτική και άκρως ρομαντική μουσική του Φρεντερίκ Σοπέν.
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 32)
Παρ, Σαβ, Κυρ 20.00
1ervteumenos

Bob Festival στο Bios: Για τους φαν του θεάτρου ένα φεστιβάλ με νεανική ατμόσφαιρα, που έχει γίνει πλέον θεσμός. Διαγωνισμοί αυτοσχεδιασμού και 15λεπτων παραστάσεων και σημαντικές θεατρικές παραστάσεις νεανικών ομάδων σε ένα φεστιβάλ που έχει πιάσει τον παλμό της θεατρικής και θεατρόφιλης νεολαίας. Τρεις ημέρες έμειναν.
Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Bob Festival

ΣΙΝΕΜΑ

Wild Duck: Μία ταινία με εταιρικές συνωμοσίες και ύποπτα παιχνίδια με τα κινητά τηλέφωνα. Ένας ήρωας, τον οποίο ερμηνεύει ο χαρισματικός Αλέξανδρος Λογοθέτης, βρίσκεται στο δίλημμα να κάνει απλά τη δουλειά του ή το ηθικό το καθήκον. Η απάντηση που δίνει το έργο μπορεί να σας συγκινήσει.

Βαλς Για Τη Μόνικα: Εργαζόμενη μητέρα και τραγουδίστρια με πολλά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα της και στην προσωπική της ζωή. Μπορεί το όνομα Monica Zetterlund να μην λέει πολλά για το ευρύ κοινό, όμως σχεδόν όλοι έχετε ακούσει τη φωνή της. Η ζωή της Σουηδής τραγουδίστριας που άλλαξε τον ρου της σουηδικής τζαζ στην ενδιαφέρουσα και καλογυρισμένη βιογραφική ταινία “Βαλς για τη Μόνικα” του Δανού σκηνοθέτη Per Fly. Ό,τι πρέπει για τους φαν της τζαζ.
1 Monica-Z


ΜΟΥΣΙΚΗ

Ψαραντώνης και Παπιστάνοι στο Βοτανικό: Δύο σημαντικές νησιώτικες παραδόσεις, της Κρήτης και της Ικαρίας ενώνουν τις μελωδίες τους σε ένα κοινό μουσικό ταξίδι στο Βοτανικό. Εκπρόσωπος της Κρήτης ο Ψαραντώνης και της Ικαρίας οι Παπιστάνοι.

Σάβ. 22:00 -BOTANIKOΣ Live Stage, Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση

-Επίσης: Επειδή είναι γιορτή της μητέρας την Κυριακή, θυμίζουμε: Οι Burger Project τραγουδούν για τη γιορτή της μητέρας στην Κατασκήνωση Αναγέννηση στον Κάλαμο, Αττικής.
Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη συναυλία των Burger Project και άλλες εκδηλώσεις αφιερωμένες στις μαμάδες

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b