MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

European Yogi Nomads: Δάσκαλοι & μαθητές Yoga από όλη την Ευρώπη, συναντιούνται στην Αθήνα 9-11 Μαΐου!

Για τoν χώρο της Yoga το “European Yogi Nomads” σημαίνει γιορτή! Μια ευκαιρία για να συναντηθούν από κοντά δάσκαλοι και μαθητές απ΄ όλο τον κόσμο και να μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες και κυρίως θετική ενέργεια! Το concept των European Yogi Nomads ξεκίνησε το 2011, από 4 δασκάλες Yoga και βασίζεται πολύ στην ιδέα της κοινότητας και της σύνδεσης των ανθρώπων με αφορμή την αγάπη που μοιραζόνται για τη yoga.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Όλα τα events των Nomads πραγματοποιούνται κάθε φορά σε διαφορετική πόλη (Βερολίνο, Λισσαβώνα, Παρίσι, Βασιλεία, Κοπεγχάγη) και σε κάθε event διδάσκουν δάσκαλοι από τη χώρα που φιλοξενεί το event αλλά και δάσκαλοι από το εξωτερικό που ταξιδεύουν μόνο για αυτό το σκοπό.

Φέτος στη συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα το τριήμερο 9 – 11 Μαϊου, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά ορισμένους από τους καλύτερους και διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους yoga και να συμμετάσχουμε σε μαθήματα και workshops.

EuropeanYogiNomads Event 1
Οι 12 δάσκαλοι που θα συναντηθούν για να διδάξουν στην Αθήνα είναι: Anja Bergh (Goteborg), Chantal Russell (Vancouver), Emily Kuser (Ubud), Kate Beckel (Instabul), Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης (Αθήνα), Manel Rodrigues (Lisbon), Μαρία Στυλιανάκη (Αθήνα), Meghan Currie (Vancouver), Michael Bjerrum (Copenhagen), Nanna Wagner (Copenhagen), Ross Rayburn (New York), Todd Tesen (Birmingham).

Κάθε τάξη διδάσκεται από δύο δασκάλους, ενώ το Σάββατο βράδυ υπάρχει και προγραμματισμένο δείπνο για όσους θέλουν να συμμετέχουν και αποτελεί μια ακόμη αφορμή για τη συνάντηση και συναναστροφή, ανάμεσα σε δασκάλους και μαθητές, ντόπιους και ταξιδιώτες! Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα και για να κάνετε κράτηση θέσης επισκεφθείτε το www.tinyurl.com/nomadsinathens

Για να είναι ακόμη πιο προσιτό και εύκολο για περισσότερους ανθρώπους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις σε κάθε πόλη οι ντόπιοι μαθητές και διοργανωτές προσφέρουν φιλοξενία (couch surfing) σε κάποιους από τους ξένους δασκάλους και τους μαθητές που επισκέπτονται την πόλη τους, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την αίσθηση της κοινότητας και του μοιράσματος που επιθυμεί η ομάδα να καλλιεργήσει.

EuropeanYogiNomads Event 2 2
Τη φιλοξενία και διοργάνωση του event στην Ελλάδα έχει αναλάβει η ομάδα του Bhavana Yoga Center (www.bhavayoga.com , Αιόλου 43 – Αθήνα, 2103238133).

Περισσότερα από Ιστορίες