MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Άνοιξη, καιρός για Τα Αηδονάκια

Το λούνα παρκ “Τα Αηδονάκια” περιμένει τους μικρούς του φίλους για ατελείωτο παιχνίδι.

Μαρίνα Πυλαρινού

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιραζόμαστε χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια μας… ήρθε η ώρα για Αηδονάκια.

Στιγμές ξεγνοιασιάς και ατελείωτης διασκέδασης με μια επίσκεψη στο Λούνα Παρκ “Τα Αηδονάκια”, με 20 διαφορετικά παιχνίδια και 2 καινούργια παιχνίδια: τη μοναδική πίστα Roller Skate και το ανατρεπτικό Wipe Out!

Wipe Out
Ένας ολοκαίνουργιος, ανατρεπτικός και μοναδικός στίβος Wipe out βρίσκεται στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ και προκαλεί τους μικρούς του φίλους σε μια μάχη μέχρι τέλους!

Πίστα “Roller Skate”
Η μεγάλη πίστα Rollers, που μόλις εγκαταστήθηκε στα ΑΗΔΟΝΙΑΚΙΑ προσκαλεί και προκαλεί όσους περηφανεύονται για τις επιδώσεις τους στα πατίνια ν’ αποδείξουν τις ικανότητές τους!

Μαγευτικές βόλτες στα δύο Carousel, το πανέμορφο κλασσικό αλλά και το πιο μοντέρνο, που είναι εμπνευσμένο από τους αγαπημένους ήρωες του Μίκυ. Μυστηριώδες ταξίδι μέσα στο Ινδιάνικο Ποτάμι, κλασικά παιχνίδια όπως τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα και η Πανοραμική Ρόδα. Τολμηρές διαδρομές τρυπώνοντας στο τεράστιο κόκκινο μήλο παρέα με το σκανταλιάρικο Σκουλήκι «Αλέξανδρο» και μεγάλη τσουλήθρα για «σπηντάτες» καταβάσεις!

Το χώρο συμπληρώνουν μοναδικά διαδραστικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, όπως ο Πύργος Αναρρίχησης, το Super Τραμπολίνο, η Αράχνη “Spider” και πολλά ακόμα παιχνίδια ικανότητας με μοναδικά έπαθλα και πολύ δράση!

Επωφεληθείτε από τις Super Προσφορές!
1) 50% έκπτωση στην αγορά ημερήσιου βραχιολιού στη δεύτερη επίσκεψη σας προσφορά η οποία ισχύει μέχρι τις 31 Μαΐου στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια (επί της οδού Διονύσου 155 & Ανδρέα Παπανδρέου).
2) Από την Παρασκευή 1 Αυγούστου και για όλο τον μήνα το ημερήσιο βραχιόλι απεριόριστης συμμετοχής + μια μάρκα για τα συγκρουόμενα στην εκπληκτική τιμή των 10€

Διεύθυνση

Διονύσου 155 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Κόμβος Κηφισίας & Αττικής Οδού Έξοδος 11
τηλ.: 210 6198 274

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b