MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

«Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» στο bar theater El Convento del arte!

«Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» είναι ο τίτλος του νέου θεατρικού δείπνου μυστηρίου που θα φιλοξενηθεί για τρεις μόνο Κυριακές στις 6, 13 & 27 Απριλίου στο bar theater “El Convento del Arte”, στο Μεταξουργείο.

Μαρίνα Πυλαρινού

Το θεατρικό δείπνο μυστηρίου είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που υπόσχεται μια άκρως απολαυστική πρόταση ψυχαγωγίας κατά την οποία οι θεατές απολαμβάνουν το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte ενώ παρακολουθούν μια θεατρική παράσταση ενός… μυστηρίου το οποίο καλούνται να εξιχνιάσουν!

Πως παίζεται;
Κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι θεατές λαμβάνουν ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση ενός μυστηρίου, ανακρίνοντας τους ηθοποιούς και αξιολογώντας τα ενοχοποιητικά στοιχεία που τους παρέχονται. Το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και της διαδραστικότητας είναι έντονο, αφού οι ηθοποιοί έρχονται σε άμεση επαφή με τους θεατές και απαντούν αυθόρμητα σε όσα τους ρωτούν, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Η υπόθεση του νέου μυστηρίου:
Το Cabaret D’Or εξασφάλισε την παγκοσμίου φήμης ντίβα Κασσάνδρα από το Παρίσι, η οποία θα ερμηνεύσει σε παγκόσμια πρώτη το νούμερό της «Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Μόνο που…λίγο πριν ξεκινήσει το σόου, η Κασσάνδρα βρίσκεται δολοφονημένη με 2 σφαίρες στο καμαρίνι της! Κι ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά σας! Ποιός μπορεί να είναι; Ο πληθωρικός κομπέρ Αλέν Τικό; Η τρομερή αντίζηλος Ζελίντα; Η πιστή βοηθός της ντίβας, Κοκό; Ή μήπως ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Ισίδωρος Ζεμπουλόν; 

Βοήθησε τους πρωταγωνιστές να ξεσκεπάσουν το έγκλημα, πριν διαρρεύσουν τα νέα και καταστραφεί η φήμη του Καμπαρέ! Γίνε ντετέκτιβ για ένα βράδυ και… βρες τον Δολοφόνο… τρώγοντας!»

Οι ύποπτοι:
Αλέν Τικό: Ο Αλέν είναι ο σκερτσόζος, αθυρόστομος και κουνιστός κομπέρ του Καμπαρέ Ντ’Ορ.

Ζελίντα: Είναι η τραγουδίστρια– κόσμημα του Καμπαρέ Ντ’Ορ, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, γιατί ψιθυρίζεται ότι η έλευση της Κασσάνδρας απειλεί την κυριαρχία της, κάτι που η καλλιτέχνης αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί.

Ισίδωρος Ζεμπουλόν: Είναι ο δημοσιογράφος βασιλιάς της ψυχαγωγικής ενημέρωσης, που έχει όλες τις αποκλειστικές ειδήσεις πρώτος, αν και έχει κατηγορηθεί ότι χρησιμοποιεί ακραίες μεθόδους για να τις αποκτήσει. Στο Καμπαρέ έχει έρθει, γιατί η Κασσάνδρα έχει υποσχεθεί να του κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τον καλλιτεχνικό κόσμο!

Κοκό: Είναι η πολύτιμη και πιστή βοηθός της Κασσάνδρας τα τελευταία 3 χρόνια. Επιμελείται την γκαρνταρόμπα και το μακιγιάζ της ντίβας και υπομένει όλες τις παραξενιές της.

Σενάριο: Φιλιώς Λαζανά
Σκηνοθεσία: Λιάνα Μεσάικου
Χορογραφία: Λιλής Σπανίδη
Χορεύουν: Λιλή Σπανίδη, Μυρτώ Αγγελάτου
Επιμέλεια ήχου: Κώστας Κριεμπάρδης
Σκηνογραφία-Μακιγιάζ: Βικτώρια-Άρτεμις Σπηλιωτοπούλου

Πρωταγωνιστούν: Λιάνα Μεσάικου, Φάνης Παυλόπουλος, Λουίζα Καλλία, Ηλίας Μενάγιερ.

EL CONVENTO DEL ARTE, www.elconvento.gr
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο
Σταθμός Μετρό Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5200602

Εισιτήριο: 15 ευρώ με ποτό, 25 ευρώ με φαγητό.
Προπώληση μέσω ίντερνετ 23 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Φιλιώς Λαζανά
Σκηνοθεσία: Λιάνα Μεσάικου


Παίζουν: Λιάνα Μεσάικου, Φάνης Παυλόπουλος, Λουίζα Καλλία, Ηλίας Μενάγιερ

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b