MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Weiβ των Mannschaft στο θέατρο Rabbithole

Από 25 Απριλίου 2014 οι Mannschaft στο θέατρο Rabbithole ανεβάζουν το έργο Weiβ ενός ανώνυμου συγγραφέα κάθε Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή στις 21:30.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο συγγραφέας του έργου είναι ανώνυμος (το χειρόγραφο που βρέθηκε είχε την ονομασία “Χ”, όπως παλιά χειρόγραφα που ο συγγραφέας παρέμενε ανώνυμος, άγνωστος – η μετάφραση ανήκει σε μας από τα γερμανικά και τα Γαλλικά – το έργο είναι δίγλωσσο, γραμμένο μάλλον, αυτόν τον αιώνα. Ο συγγραφέας όμως πιθανολογείται βάσει υπόθεσης ότι είναι Φιλανδός. Το κείμενο είναι ένα μικρό διήγημα).

Πρόκειται για μία “μαύρη” κωμωδία διάρκειας 130 λεπτών σε σκηνοθεσία Γιώργου Σίμωνα.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Σπύρος Δημακόπουλος, Βίκυ Τριανταφύλλου, Βίκυ Λέκκα, Βικτωρία Σαμοθράκη, Βικτωρία Καλογιάννη, Μιχάλης Ζαχαρίας, Τζένη Μουρσιώτη, Κατερίνα Σπύρου, Ιωάννα Σμπόνια, Λίλη Τέγου, Κωνσταντίνος Λιναρδάκης, Χρυσάνθη Γιαννακοπούλου, Εύα Ανδρονικίδου, Αριάδνη Μιχαηλάρη, Σωτηρία Μαράθου, Τζωρτζίνα Ψαθά, Βίλμα Ροδίου, Ειρήνη Λοϊζου, Δανάη Ντέμου

ΣΚΗΝΙΚΑ: Τώνια Ράλλη, Αχιλλέας Κουτσούρης, Εύα Ανδρονικίδου
Μια παραγωγή της mannschaft [ensemble group]

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 15, 10 (φοιτ.), 7 ευρώ (ανεργίας)
Rabbithole, Γερμανικού 20/ Μεταξουργείο
ΤΗλΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210. 52 49 903

ΥΠΟΘΕΣΗ

Μια ομάδα ανθρώπων, σύγχρονων τσιρκολάνων – διασκεδαστών του δρόμου, ταξιδεύουν με την μεταφερόμενη σκηνή
τους από πόλη σε πόλη, παίζοντας τα “θεάματά” τους που ο θιασάρχης τους “κλείνει”. Έως ότου φτάνουν σε μια άνυδρη,
ερημική μεγαλούπολη, όπου παίρνουν ως παραγγελία να ετοιμάσουν ένα έργο με νοσηρό περιεχόμενο, παρότι ο θίασός τους, έχει παράδοση στο γκροτέσκο θέατρο κωμικών περιστατικών (όπως τα μπουλούκια των τσαρλατάνων). Επιπλέον, μια μυστηριώδης επιδημία χτυπάει τον θίασο, γεγονός που φοβίζει τους ηθοποιούς διότι τα επεισόδια της κοινής τους ζωής παρομοιάζονται με τα επεισόδια του έργου που έχουν αναλάβει να παρουσιάσουν. Παρόλο αυτά, αντιμετωπίζουν και τα δύο, σαν μια κωμωδία της ζωής και της τέχνης σε κόντρα των απρόσμενων εξελίξεων που τους περιμένουν.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b