MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Stand up comedy με το Λάμπρο Φισφή στο PassPort

Την Κυριακή 23 Μαρτίου, το Passport φιλοξενεί το Λάμπρο Φισφή σε μια βραδιά stand-up comedy.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μεγάλη Περιγραφή: Κλείνοντας τα 30, σβήνεις τα κεράκια, ακούς το τραγούδι, βλέπεις άσπρα μαλλιά και αρχίζεις να ψάχνεις για την σοφία. Και τότε συνειδητοποιείς ότι η σοφία βρίσκεται παντού. Βρίσκεται στο μυστήριο του γάμου. Στο facebook status καληνύχτα σε όλους και στο γιατί το @ λέγεται παπάκι. Στα ζώδια (όχι δεν πιστεύω και ναι είναι επειδή είμαι δίδυμος). Στην άστοχη ερώτηση τι κάνεις και στην ακόμα πιο άστοχη απάντηση καλά. Στα μαραφέτια και τα ματζαφλάρια και στο πόσο άσχημο είναι το γράμμα χ. Στο μουστάκι του Χίτλερ (σας το είπα ότι είναι άσχημο το γράμμα Χ). Στο όνειρο που είδε η κοπέλα μου ότι την κερατώνω. Στον οδοντίατρο που σου μιλάει ενώ έχεις 10 πράγματα μέσα στο στόμα σου. Στο τραγούδι της celine dion που παίζει στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών. Στο σεξ. Αν ξέρετε κάποια σοφία για το σεξ πείτε μου να μάθω. Στο ότι το google πάντα ξέρει τι εννοούσες. Και πάνω απ’ όλα στην τελευταία σταγόνα.

Μικρή Περιγραφή: Ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει στο stand up comedy και μοιράζεται μαζί σας όλη την σοφία που έχει αποκομίσει μέσα στα 30 χρόνια ζωής του. Του παίρνει κυριολεκτικά 1 λεπτό οπότε για τις υπόλοιπες 2 ώρες απλά σας κάνει να γελάτε.

Ακόμα πιο μικρή Περιγραφή: Αυτές είναι μερικές λέξεις που μαζεύτηκαν ώστε να σε πείσουν να δεις μια παράσταση stand up comedy. Τόσο κόπο κάνανε οι καημένες, έλα!

Info
Διεύθυνση: Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά
Τηλ.: 2104296401
Τιμές εισιτηρίων: 7 eur – 5 eur (φοιτητικά & ανέργων)
Ώρα έναρξης: 21.30

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b