MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσική για μικρούς θεατρόφιλους: Διάσημοι καλλιτέχνες τραγουδούν στην «Ψαρόσουπα»

Η δισκογραφική εταιρία Sui Generis Music αποδεικνύει την άρρηκτη σχέση της μουσικής με το θέατρο, με την έκδοση CD. Ο δίσκος περιλαμβάνει μουσικά θέματα, τραγούδια και αφηγήσεις πολύ όμορφων θεατρικών παιδικών παραστάσεων, που έχουν φιλοξενηθεί και θα φιλοξενηθούν στην Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με σπουδαίους καλλιτέχνες και κυκλοφόρησε CD με τη μουσική της παράστασης «Ψαρόσουπα», έργο του συγγραφέα Γιώργου Λεμπέση, σε σειρά βιβλίων από τις εκδόσεις «Ψυχογιός». Το βιβλίο -που αποτελεί ήδη best seller- πρόκειται να παρουσιαστεί στην Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ την προσεχή χειμερινή περίοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τραγούδια της «Ψαρόσουπας» ερμηνεύουν αγαπημένοι καλλιτέχνες: η Χάρις Αλεξίου, η Ερωφίλη, η Μαρία Καναβάκη, ο Ζαχαρίας Καρούνης, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιάννης Χαρούλης και ο αξέχαστος Γιώργος Περαντάκος.

Τη μουσική υπογράφει η Ερωφίλη και τους στίχους ο Βαγγέλης Λεμπέσης. Την ενορχήστρωση έκαναν η Ευαγγελία Μαυρίδου και ο Δημήτρης Παπαλάμπρου.

Επίσης, στο επόμενο χρονικό διάστημα την έκδοση των μουσικών από παιδικές θεατρικές παραστάσεις θα συμπληρώσουν: «Οι τρεις βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους» (ανέβηκε τη χειμερινή σεζόν 2011-2012), «Τρελαντώνης» (χειμερινή σεζόν 2012-2013) και «Πινόκιο» (χειμερινή σεζόν 2013-2014).

Πάρτε μια “μικρή γεύση” του δίσκου από το βίντεο που ακολουθεί!

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b