MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Ένα κύμα νέων σημαντικών θεατρικών παραγωγών ξεκινά αυτές τι ς ημέρες, από το Εθνικό Θέατρο με την Πρόβα Νυφικού στο Ρεξ μέχρι το Μέγαρο Μουσικής και την οπερέτα «Το Πικ-Νικ» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη. Έτσι οι επιλογές από το θέατρο θα βρίσκονται ψηλά στη λίστα της πολιτιστικής ατζέντας αυτήν και τις επόμενες εβδομάδες. Υπάρχει όμως και η μουσική, καθώς μπαίνουμε σε καρναβαλικές ατμόσφαιρες, ο χορός και το σινεμά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΘΕΑΤΡΟ

Πρόβα νυφικού στο Ρεξ: Η περιπετειώδης παραγωγή, με αλλαγή σκηνοθέτη, του Εθνικού ανεβαίνει στο Ρεξ, Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη». Το γνωστό έργο της Ντόρας Γιαννακοπούλου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Σωτήρη Χατζάκη. Πρωταγωνιστούν ο Άλκης Κούρκουλος, η Θέμις Μπαζάκα και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.
Σάββατο 17:30 20:30, Κυριακή 19:00, Στο Ρεξ (Πανεπιστημίου 48)

Το Πικ-Νικ του Θεόφραστου Σακελλαρίδη στο Μέγαρο: Σκηνοθετημένη από τον πρωτοποριακό σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό η ανάλαφρη ελληνική οπερέτα του μαιτρ του είδους Θεόφραστου Σακελλαρίδη. Το γνωστό βαλς «Σφίξε με» και οι άλλες υπέροχες μελωδίες του Σακελλαρίδη σκιαγραφούν γοητευτικά το ξέφρενο γλέντι της αθηναϊκής Belle Époque.
Παρασκευή 20:00, Σάββατο και Κυριακή 16:00 και 20:00, Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΧΟΡΟΣ

-Για τους φαν του χορού, το 4ο ATHENS VIDEO DANCE PROJECT, σε συνεργασία με το Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, παρουσιάζει σύντομα έργα videodance κάθε είδους, ταινίες και ντοκιμαντέρ χορού από καταξιωμένους καλλιτέχνες, performances, ενώ παράλληλα διοργανώνει σεμινάρια χορού
Θέατρο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256-
Αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου ATHENS VIDEO DANCE PROJECT

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Yolo Club. Με καινούρια μπάντα και ανανεωμένη διάθεση, ο γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα ταξιδέψει από τις παλιές, αγαπημένες του επιτυχίες μέχρι το σήμερα.
Παρασκευή 23:30, YOLO CLUB: Πειραιώς 104

Μπ. Στόκας και ο Φ. Πλιάτσικας στο Γκάζι live : Αυτοί που κάποτε έπαιζαν μαζί στους Πυξ Λαξ, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξαναβρίσκονται στην ίδια σκηνή, για να παρουσιάσουν την παράσταση: «Η άλλη πλευρά του Μπλέ», στο Γκάζι live, το Σάββατο.
Σάββατο, Γκάζι live (Ιερά Οδός 11)

ΣΙΝΕΜΑ

The Deep: Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αυτή είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη του «101 Ρέικιαβικ» και του «Jar City». Το φιλμ που αποτέλεσε την επίσημη πρόταση της Ισλανδίας στα Οσκαρ. Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ευρωπαϊκές ταινίες, το «The Deep» είναι η ιστορία ενός συνηθισμένου ανθρώπου που κατέληξε, άθελά του, να γίνει εθνικός ήρωας, ενώ η πραγματικά ατρόμητη πράξη του ήταν το ταξίδι της επιστροφής.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b