MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Γιορτή των ερωτευμένων έχουμε σήμερα Παρασκευή και στην συνέχεια έρχεται Σαββατοκύριακο. Η πολιτιστική ατζέντα τιμά οπωσδήποτε τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά δεν μονοπωλείται από αυτόν. Υπάρχουν και άλλα αξιόλογα events, που δεν σχετίζονται άμεσα με τη γιορτή των ερωτευμένων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΘΕΑΤΡΟ

Οι απόψεις ενός κλόουν» του Χάινριχ Μπελ ανεβαίνουν στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία του Αργύρη Ξάφη. Πρόκειται για τη θεατρική διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος που έγραψε το 1963 ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς της μεταπολεμικής γενιάς και οξυδερκέστερους παρατηρητές της γερμανικής κοινωνίας.
Σάββατο 21:00, Κυριακή 19:00 στο Εθνικό Θέατρο (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24)

Το παιχνίδι του Έρωτα και της τύχης» . Μια μέρα μετά την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κάνει πρεμιέρα μια από τις πιο κλασικές ιστορίες αγάπης στο θέατρο «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης» του Μαριβώ, στο θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Νότη Παρασκευόπουλου.
Σάββατο, Κυριακή 21:15 (Αλκμήνης 12)

ΣΙΝΕΜΑ

Dallas Buyers Club: Η περιπέτεια ενός ανθρώπου να σώσει τη ζωή του από το Aids και να αγωνιστεί ενάντια στις προκαταλήψεις και την άγνοια. Μια από τις ταινίες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στα φετινά όσκαρ με πολύ δυνατές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές Matthew McConaughey, και Jared Leto.

Μνημείων Άνδρες: Η ταινία που αφηγείται τις περιπέτειες μορφωμένων στρατιωτών για να επιστραφούν κλεμμένα από τους Ναζί μνημεία, έγινε επίκαιρη στην Ελλάδα, λόγω των δηλώσεων Clooney υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Αθήνα.

ΜΟΥΣΙΚΗ

-Το Κουαρτέτο εγχόρδων Τετρακτύς με έργα του Dmitri Shostakovich, του Pascal Dusapin και του Luigi Nono θα δώσουν συναυλία στην Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στο πλαίσιο του Update Φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής.
Παρασκευή 21:00 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Λ. Συγγρού 107)

-Μια αντισυμβατική γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από τον Σπύρο Γραμμένο στην Αρχιτεκτονική. Η παράσταση «iLove 2S» είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εκκεντρικός μουσικός γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων και δεν το κρύβει.
Παρασκευή 22:30 στην Αρχιτεκτονική Ελασιδών 6)

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b