MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τον “Άνθρωπο Ελέφαντα” θα παίξει ο Bradley Cooper στο Broadway

Στο θεατρικό σανίδι θα έχουν οι Αμερικανοί και οι επισκέπτες των ΗΠΑ την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Bradley Cooper. Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο βραβευμένο έργο του Bernard Pomerance “Ο άνθρωπος ελέφαντας”, που θα ανέβει στο Schubert Theatre το Φθινόπωρο του 2014.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η υπόθεση επικεντρώνεται στη ζωή του Joseph Merrick, ο οποίος έζησε την Βικτωριανή εποχή και είχε μια ακραία παραμόρφωση στο πρόσωπο. Στο έργο αναφέρεται λανθασμένα ως John Merrick. Ο πραγματικός Joseph Merrick, ή άνθρωπος ελέφαντας, έζησε μια σύντομη και δύσκολη ζωή, με φτωχια και απόρριψη, ενώ είτε ήταν  αξιοθέατο στο τσίρκο, είτε περνούσε μεγάλα διαστήματα σε νοσοκομεία. Γεννήθηκε το 1862 και πέθανε το 1890. 
Josephmerrick
O γοητευτικός  Cooper καλείται λοιπόν να ερμηνεύσει έναν άνθρωπο που υπέφερε από την φοβερή παραμόρφωσή του.  Στο έργο θα συμμετέχει και η Patricia Clarkson και ο Alessandro Nivola (Dr. Fredrik Treves). Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Scott Ellis. 

Τον “Άνθρωπο Ελέφαντα” έχει κάνει ταινία ο David Lynch τo 1980 με πρωταγωνιστές τους Anthony Hopkins και John Hurt. H ταινία είχε κερδίσει 8 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Ο Bradley Cooper είχε από χρόνια πάθος με το συγκεκριμένο ρόλο. Θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στο Broadway από το 2006, όπου είχε εμφανισθεί στο πλευρό της Julia Roberts στο έργο Three Days of Rain του Richard Greenberg. 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b