MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά: Βιβλία από 0,50 ευρώ

Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κοτζιά, το Παζάρι Βιβλίου 2014, από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, προσφέροντας χιλιάδες τίτλους στο κοινό σε πολύ χαμηλές τιμές που αρχίζουν από μόλις 0,50 ευρώ!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, το Παζάρι Βιβλίου μεταφέρθηκε από πέρυσι στην Πλατεία Κοτζιά με απόφαση του Δήμου Αθηναίων, παρά την διαφωνία και προσπάθεια των δύο εκδοτικών σωματείων που την διοργανώνουν, να παραμείνει η εκδήλωση στον χώρο που το κοινό την έχει γνωρίσει. Ωστόσο, οι απανταχού βιβλιοφάγοι μπορούν να περιηγηθούν σ’ ένα τεράστιο, καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο, ενιαίο για όλους τους εκδότες, όπου εκτίθενται 500.000 βιβλία, 180 Ελλήνων εκδοτών εξασφαλίζοντας μια μεγάλη ποικιλία τίτλων όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες. Οι Έλληνες εκδότες, άνοιξαν, για μία ακόμη φορά, τις αποθήκες τους και προσφέρουν βιβλία από 0,50 μόνο ευρώ! Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή του βιβλίου πριν φτάσει στα ταμεία.

Τα σωματεία διοργανώνουν την εκδήλωση με κανόνες καθώς τα βιβλία έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Υπάρχει επίσης έλεγχος όσον αφορά την τιμή πώλησης στο παζάρι, που πρέπει να είναι περίπου το 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Πληροφορίες:
Η κεντρική είσοδος είναι από την Οδό Αθηνάς (μπροστά από το Δημαρχείο)
Ωράρια: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο από τις 10:00-22:00

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b