MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λένα Αλκαίου, Πένυ Ξενάκη και Μαρία Κανελοπούλου στο Γυάλινο Up Stage για 2 τελευταίες παραστάσεις

Μια «καινούργια σελίδα» θα ανοίξουν για δύο τελευταίες παραστάσεις η Λένα Αλκαίου, η Πένυ Ξενάκη και η Μαρία Κανελοπούλου, στο Γυάλινο Up Stage club, το Σάββατο 4 και 11 Ιανουαρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Και οι τρεις ερμηνεύτριες έχουν στην διαδρομή τους σπουδαίες συνεργασίες και έχουν δώσει το στίγμα τους μέσα από τις επιλογές τους.
Η στιβαρή ερμηνεία της Λένας Αλκαίου, την καθιστά μια σπουδαία λαική τραγουδίστρια, ενώ οι συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους Ελληνες δημιουργούς,Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, Χρήστο Νικολόπουλο , Νότη Μαυρουδή ,κ.α την έχουν προικίσει με σημαντική παρακαταθήκη, χωρίς να ξεχνάμε την συνεργασία της με τον Γιάννη Νικολάου ,ο οποίος και της έδωσε μεγάλες επιτυχίες.(Ιχνος, Τι Γυρεύω Εγώ Εδώ κ.α) καθώς και τους Χάρη Ρώμα και Χ.Γερμενή, με την Καινούργια Σελίδα κ.α.

Η Πένυ Ξενάκη έχει συνεργασθεί με τους: Γιάννη Σπανό ,Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Χατζηνάσιο, Μάριο Τόκα, κ.α
Η τρίτη κυρία της παρέας, η Μαρία Κανελοπούλου έχει σπουδαίες συνεργασίες όπως , Γ.Σταυριανός, Μ.Πλέσσας, Νίκος Ιγνατιάδης, Κ.Τριπολίτης, Τ.Μπουγάς, Δ.Ναχμίας.

Μαζί τους στην σκηνή, δύο σπουδαίοι μουσικοί, ο Κοσμάς Κοκόλης στο μπουζούκι και στο τραγούδι,και ο Γιώργος Τσοκάνης στα πλήκτρα και στην ενορχήστρωση του προγράμματος.

Γυάλινο Up Stage: Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b