MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Η Θεωρία της Θετικότητας στη μουσική σκηνή δ3

Από την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.15, η μουσική σκηνή δ3 φιλοξενεί την Stand up comedy “Η Θεωρία της Θετικότητας”, με ελεύθερη είσοδο.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Υπόθεση:
Μια φορά και έναν καιρό.. ήταν όλα Θετικά! Μετά εμφανίστηκε ο άνθρωπος και τα πράγματα άλλαξαν.. Κάποια στιγμή το ανθρώπινο είδος κατάλαβε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στον πλανήτη είναι το ίδιο το ανθρώπινο είδος, και τότε άρχισε να κάνει θετικές σκέψεις για να βγει από το αδιέξοδο. Έτσι λοιπόν η θετικότητα έγινε απαίτηση για να μπορούμε να αντέξουμε τους εαυτούς μας. Αλλά εκεί που καθόμασταν αμέριμνοι και θετικοί, ξαφνικά η γυναίκα ανακάλυψε ότι έφτασε ο καιρός να κάνει τρεις μεγάλες διαπιστώσεις. Η πρώτη διαπίστωση που έκανε είναι ότι δεν είναι όλα θετικά. Η δεύτερη διαπίστωση είναι ότι η πρώτη διαπίστωση ήταν σωστή. Η τρίτη και σημαντικότερη διαπίστωση που έκανε είναι ότι έφτασε ο καιρός να δημιουργηθεί ένας οδηγός ώστε να ξεχωρίζουν τα αρνητικά από τα θετικά. Τέλος κι επειδή όλα είναι σχετικά, ονόμασε τον οδηγό αυτόν… «Η Θεωρία της Θετικότητας».

Πρόκειται για μια παράσταση stand up comedy με έντονο το γυναικείο στοιχείο και αυστηρά ακατάλληλη για… Άντρες! Η Γυναίκα, μέσα από πολλές κακοτυχίες και αναποδιές που έχει αντιμετωπίσει προσπαθεί ακόμα να βλέπει τα πράγματα θετικά, προκαλώντας άφθονο γέλιο στο κοινό που γίνεται μια μεγάλη παρέα, που ανταλλάσσει απόψεις για τραγελαφικά γεγονότα της καθημερινότητας.

Την Γυναίκα ερμηνεύει η Χαρά Τσιώλη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο το κοινό το όποιο κάθε βράδυ δίνει ξεχωριστή νότα στην παράσταση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενα-Σκηνοθεσία: Στέλιος Κάτσαρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσσα Χατζηανδρέου
Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Γεωργουλάκης
Σκίτσο-Αφίσα: Νικόλας Στεφαντούρος
Hair styling: Μιχάλης Κλώκουζας
Make up artist: Σταυρούλα Αδάμου
Φωτογραφίες: Κατερίνα Βλαστάρη
Υπεύθυνος δημιουργικού: Σταύρος Κάτσαρης
 
 Η παράσταση ανεβαίνει σε συνεργασία με το «χαμόγελο του παιδιού», στο χώρο θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του συλλόγου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Στέλιος Κάτσαρης
Σκηνοθεσία: Στέλιος Κάτσαρης


Παίζουν: Χαρά Τσιώλη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
ΘΕΑΤΡΟ
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Θεατρικά Νέα
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Οι γείτονες από πάνω, του Cesc Gay στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
ΘΕΑΤΡΟ
Δάκρυ στο Φίδι, από την ομάδα Hippo Theatre Group στο Bios
ΘΕΑΤΡΟ
Κουνελόκολλα: Μια performance της Χρυσής Βιδαλάκη στο θέατρο στη Σάλα
ΘΕΑΤΡΟ
Taverna Miresia – Mario, Bella, Anastasia, του Mario Banushi στην Πειραιώς 260
ΘΕΑΤΡΟ
Τρέμω, του Ζοέλ Πομμερά στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Βλαβερές Συνέπειες του Γάμου, από τον Γιάννη Μπέζο στο Θέατρο Άνεσις
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Καρυοθραύστης ζωντανεύει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Ολύμπια
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Δελφίνοι ή Καζιμίρ και Φιλιντόρ, του Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών