MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα: Τα πιο δημοφιλή μετά τα Ελβετικά!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μια πληροφορία που ομολογουμένως μας εξέπληξε ήρθε από την μηχανή αναζήτησης και συγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr. Σύμφωνα με τα στατιστικά που συλλέγει η trivago, με βάση τις κριτικές των χρηστών που έχουν επισκεφτεί χειμερινούς προορισμούς για σκι, η Ελλάδα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση μετά την Ελβετία.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
1

Ελβετία

85,49%

2

Ελλάδα

85,24%

3

Αυστρία

85,19%

4

Γερμανία

83,87%

5

Ιταλία

83,05%

6

Φιλανδία

82,34%

7

Ρουμανία

81,77%

8

Πολωνία

81,69%

9

Σουηδία

79,32%

10

Ισπανία

79,15%

Πρώτη στις προτιμήσεις των χρηστών βάση των κριτικών των χρηστών είναιι η Ελβετία με ποσοστό δημοτικότητας 85,49 τοις εκατό, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό δημοτικότητας 85,24 τοις εκατό. Να σημειωθεί εδώ ότι τα αποτελέσματα βασίζονται στις κριτικές που έχουν γράψει οι χρήστες που έχουν επισκεφτεί τους προορισμούς σκι που διαθέτει η κάθε χώρα, ενώ όλοι οι προορισμοί διαθέτουν από 40 ξενοδοχεία και πάνω. Στην τρίτη θέση και μια θέση κάτω από την Ελλάδα είναι ο παραδοσιακά γνωστός χειμερινός προορισμός, Αυστρία , με 85,19 τοις εκατό ενώ ακολουθεί η Γερμανία με 83,87 τοις εκατό. Η Ιταλία καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με ποσοστό 83,25 τοις εκατό ενώ ακόμα πιο κάτω βρίσκεται η Φιλανδία με ποσοστό 82,34 τοις εκατό.

*Η έρευνα βασίστηκε σε αλγόριθμο που συνδυάζει το νούμερο των ξενοδοχείων ανά χώρα και προορισμό αλλά και τις κριτικές των χρηστών, θετικές και αρνητικές για τους χειμερινούς προορισμούς που αυτές διαθέτουν.

Σχετικά με την trivago:
Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι ένα online meta search που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 200 διαφορετικά sites κρατήσεων για 700.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον ηtrivago προσφέρει 82 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. 45 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν τηνtrivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» ως και 35% από τα χρήματα τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία, ιδρύθηκε το 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 40 διεθνείς πλατφόρμες.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Πλάκα: Κατέρρευσε παλιό κτίριο μετά από έκρηξη
Art & Culture
Ένα «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» για μικρά και μεγάλα παιδιά (video)
Art & Culture
Οι θεατρικές παραστάσεις του «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» που συνεχίζουν
Art & Culture
Η επιβίωση μέσα στο παράλογο: αυτές είναι οι Ευτυχισμένες Μέρες
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Art & Culture
Το νέο πρόγραμμα της Στέγης είναι ένα ταξίδι στην υδρόγειο των συναισθημάτων
Art & Culture
Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: 10 χρόνια δημιουργίας, εξωστρέφειας και ανάδειξης της νέας γενιάς
Photo Stories
Μετράμε αντίστροφα για το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ μέσα από 10+1 κλικς από τις πρόβες
Art & Culture
Επαναλήψεις πολλών αστέρων ανοίγουν το Εθνικό Θέατρο
Επίκαιρα
Άλλη μια “πρωτιά” για την Ελλάδα: Πρώτη στο εργασιακό στρες – Σχεδόν 1 στους 2 εργαζομένους σε πίεση
Επίκαιρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία
Art & Culture
Πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες "κατοικούν" στις Καμπόνες της Νάξου