MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις για το τριήμερο

Δεν έχουμε παράπονο αυτό το τριήμερο. Με το κινηματογραφικό “Gravity” να μας ταξιδεύει στο άγριο διάστημα, το θεατρικό “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στην άγρια πλευρά της βίας και το “Μερικοί το προτιμούν καυτό” στον λαμπερό κόσμο του μιούζικαλ, σίγουρα δεν θα πλήξουμε. Μαζί με αυτά υπάρχει το εκρηκτικό φλαμένκο και πολλή μουσική, για να πλουτίσει ακόμα περισσότερο τις ψυχαγωγικές επιλογές αυτού του weekend.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΣΙΝΕΜΑ

Gravity: Τζωρτζ Κλούνι και Σάντρα Μπούλοκ «ναυαγούν» στο διάστημα και στην μηδενική «Βαρύτητα». O σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν μας κρατάει με κομμένη την ανάσα σε μια εντυπωσιακή διαστημική περιπέτεια επιβίωσης σε 3D, η οποία δείχνει το μέλλον του σινεμά…
Περισσότερα ΕΔΩ

ΘΕΑΤΡΟ

Κουρδιστό Πορτοκάλι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Πρόκειται για ένα έργο του Anthony Burgess, σπουδή στη βία και τις κοινωνικοπολιτικές της διαστάσεις. Ο πολύς κόσμος γνωρίζει το «Κουρδιστό πορτοκάλι» από την ταινία σταθμό του Στάνλεϋ Κιούμπρικ. Ωστόσο, οι συντελεστές της παράστασης υπόσχονται ότι θα δημιουργήσουν ένα πιο σκοτεινό και πιο πολιτικό έργο.
Στο θέατρο Αποθήκη (Σαρρή 40, Ψυρρή)- Παρασκευή 21:00 (λαϊκή), Σάββατο 18:00 (λαϊκή) & 21:00, Κυριακή 18:00 & 21:00
Περισσότερα ΕΔΩ

-Η διασημότερη ίσως κωμωδία στον κινηματογράφο, το «Μερικοί το προτιμούν καυτό» θα ανέβει στο Παλλάς σε μια υπερπαραγωγή με μορφή μιούζικαλ. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής με πολύ κέφι και χιούμορ, με την την ξανθιά «Sugar» Ζέτα Μακρυπούλια, στον ρόλο που ερμήνευσε η Μέριλιν Μονρό καθώς και τους Γιάννη Ζουγανέλη, Θοδωρή Αθερίδη και Κώστα Βουτσά.
Στο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5)- Σάββατο 20:30, Κυριακή 19:00
Περισσότερα ΕΔΩ

ΧΟΡΟΣ
Μαρία Παχές, μια από τις κορυφαίες χορεύτριες φλαμένκο στον κόσμο και χορογράφος στις ταινίες του Κάρλος Σάουρα «Κάρμεν», «Ο Μάγος Έρωτας» και «Φλαμένκο», έρχεται στην Ελλάδα με 25 συντελεστές για να παρουσιάσει τη νέα της δημιουργία με τίτλο «Ουτοπία», μια παράσταση εμπνευσμένη από τον διάσημο Βραζιλιάνο αρχιτέκτονα και στοχαστή Οσκάρ Νιεμάιερ.
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη) – Παρασκευή και Σάββατο 20:00, Κυριακή 19:00
Περισσότερα ΕΔΩ
Συνέντευξη της Μαρία Παχές

ΜΟΥΣΙΚΗ

-Tο Hip-Hop στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού». Το
2ο Hip Hop Smile festival πραγματοποιείται με σημαντικά συγκροτήματα και ερμηνευτές, για τον εορτασμό των 40 χρόνων hip hop και για την διάδοση “Του Χαμόγελου Του Παιδιού”.
Παρασκευή 8/11: Live στο ΚΥΤΤΑΡΟ με Εισβολέα, Moriginal, Tiny Jackal, Παράφρον (Βαβυλώνα), Fort Bravo, ΝΤΠ, Human, Albatross Pegasus (Univers Team), waveOmatics, One Eye a.k.a Δοκιμαστης, Φιλοκτήτης, Expe, AzkerOne. Έναρξη live 19:00.
Σάββατο 9/11: Live στο ΚΥΤΤΑΡΟ με Ημισκούμπρια, Ψ (Frontal Attack), Mc Yinka, BEATBOX GREECE All Stars (Bascope, Fat, Rythymaniac, Stereo, Stam, S-Dope, Word of Mouth) ,Anser, Λογος Απειλή, Breakers Without Fear, Μόνιμος Κάτοικος, Boem και Nemo, Sexpyr, Μαύρος Ήλος, ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ, Raptim. Έναρξη live 19:00.
Κυριακή 10/11: Πλατεία Γκάζι Graffiti από Phatt Caps και Jasone (sgb), BMX show από τον Σάκη Δούμα, skate show και φυσικά party στο Hoxton με Sparky, freestone,jimmy mix, marvel, mode, cutbrawl! από το πρωί ως το βράδυ! (free)
Περισσότερα ΕΔΩ

-Οι Χαΐνηδες εμφανίζονται το Σάββατο στη μουσική σκηνή Ρυθμός ια να σμίξουν τόπους και χρόνους, ρυθμούς και ηχοχρώματα. Δεν φιλοδοξούν να δώσουν απαντήσεις, αλλά να θέσουν με σαφή κι ευφάνταστο τρόπο τα οικουμενικά και αιώνια ερωτήματα.
Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38 / Ηλιούπολη- Το Σάββατο στις 22:30.
Περισσότερα ΕΔΩ

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b