MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δωρεάν Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στο Ινστιτούτο Γκαίτε θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο Φωτογραφίας με ελεύθερη είσοδο, υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Γαβριά.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η Αθήνα του 2013: Πώς αντιλαμβάνονται οι νέοι της Αθήνας την πόλη τους; Με ποιον τρόπο συνδέονται η ταυτότητα του κάθε ατόμου με την ταυτότητα της πόλης; Αυτά τα ερωτήματα βρίσκονται στο επίκεντρο του διήμερου εργαστηρίου ATHENS ID που θα πραγματοποιηθεί υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Γαβριά. Το εργαστήριο εστιάζει στην αντίληψη των νέων ως προς τις αλλαγές που συμβαίνουν καθημερινά στην κοινωνία, στην πόλη και τελικά στους ίδιους.

O Άγγελος Γαβριάς ζει και εργάζεται στη Γερμανία, ενώ για ένα διάστημα έζησε στη Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα. Στο συγκεκριμένο εργαστήριο επιθυμεί να συμβάλει με την επαγγελματική του εμπειρία ως φωτογράφου καθώς και με την ιδιαίτερη οπτική ενός Έλληνα γεννημένου στο εξωτερικό.

Δηλώστε συμμετοχή:
Στείλτε ένα σύντομο βιογραφικό, ένα δείγμα της προσωπικής σας δουλειάς (max. 20 έργα) σε μορφή αρχείου PDF, καθώς και μία σύντομη επιστολή, όπου θα εξηγείτε τους λόγους για τους οποίους θέλετε να συμμετάσχετε στο εργαστήριο στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Λήξη προθεσμίας αποστολής αιτήσεων: 7 Νοεμβρίου 2013. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους φωτογραφική μηχανή, φορητό υπολογιστή και το δείγμα δουλειάς τους.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Athens Photo Festival 2013

Ινστιτούτο Γκαίτε, Ομήρου 14-16, Αθήνα
Τηλ:210 3661 000

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b