MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Christmas Factory: Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα στο Γκάζι

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα φροντίσει να φέρει τα Χριστούγεννα λίγο νωρίτερα, κατασκευάζοντας ένα πρωτότυπο, γλυκό, πολύχρωμο και παραμυθένιο Christmas Factory στο Γκάζι.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Οι πύλες του Christmas Factory θ’ ανοίξουν στις 6 Δεκεμβρίου 2013. Φέτος στην πόλη της Αθήνας και στο εντυπωσιακό “Christmas Factory”, ετοιμάζονται τα χιλιάδες δώρα που θα χαρίσει ο Άι Βασίλης στα παιδιά ολόκληρου του κόσμου.

Έως τις 6 Ιανουαρίου 2014, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες ανακαλύπτουν όλα τα «μυστικά» εργαστήρια παιχνιδιών και τα μαγικά μονοπάτια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης. Η ζωή του Άι Βασίλη είναι ένα μεγάλο ταξίδι και έχοντας παρέα τους δεκάδες βοηθούς του, ανοίγει τη μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του για τους επισκέπτες που θα τον ακολουθήσουν στο ονειρεμένο Εργοστάσιο Χριστουγέννων. 

Ο περίπατος θα ξεκινά καθημερινά από τις 10 το πρωί και θα συνεχίζεται μέχρι τις 10 το βράδυ. Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν για πρώτη φορά από κοντά, αλλά και θα συμμετέχουν στις προετοιμασίες της μεγάλης ομάδας του Άι Βασίλη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη στιγμή του μεγάλου ταξιδιού και το μοίρασμα των δώρων. Αμέτρητες παραμυθένιες γωνιές, εκατοντάδες δράσεις και δεκάδες πανέμορφα μονοπάτια.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b