MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δωρεάν είσοδος για Ελευθερίες και Λευτέρηδες στο “Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης”!

Όποιος γεννήθηκε με το όνομα Λευτέρης ή Ελευθερία, έχει έναν ακόμα λόγο να αισθάνεται τυχερός. Στο θέατρο Βικτώρια κάθε Λευτέρης-Ελευθερία θα μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση του συνονόματού του Λευτεράκη στο “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με τους συντελεστές της παράστασης και το θέατρο Βικτώρια (Μαγνησίας 55 και Γ Σεπτεμβρίου) επειδή κάθε Λευτέρης/ Ελευθερία είναι φίλος/η, θα μπαίνει ΔΩΡΕΑΝ στο Θέατρο, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Περιορισμός δεν υπάρχει στον αριθμό των ατόμων με το συγκεκριμένο όνομα. Απλά, πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα. 

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν την κλασσική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, την συντόνισαν με τους ρυθμούς και τις ταχύτητες της σύγχρονης έκφρασης, αλλά ταυτόχρονα διατήρησαν όλη την γλύκα και την γενναιόδωρη αίσθηση του χιούμορ του Σακελλάριου. Εμπιστεύτηκαν την παράσταση σε ένα σύνολο ηθοποιών, που φέρνουν νέο αίμα και οξυγόνο στην παράδοση της ελληνικής κωμωδίας.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Σπύρος Πούλης, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαρία Ανδρούτσου, Χριστίνα Τσάφου, Μάνος Παπαγιάννης, Γιάννης Μποστατζόγλου, Χάρης Γρηγορόπουλος.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου.

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων
Πέμπτη 19:00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00, 21:00, Κυριακή 18:00, 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 20, 18, 15, 12 (για όσους δεν ονομάζονται Λευτέρηδες/Ελευθερίες)
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά με το διάλειμμα

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση ΕΔΩ

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b