MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Αστερισμοί σε σκηνοθεσία Β. Θεοδωρόπουλου στο θέατρο του Ν. Κόσμου

Η Στεφανία Γουλιώτη και ο Μάκης Παπαδημητρίου αποτελούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θεατρικά ζευγάρια στην νέα παράσταση που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Το έργο “Αστερισμοί” του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Νικ Πέιν παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Μάριαν και ο Ρόλαντ. Εκείνη θεωρητική φυσικός κι εκείνος μελισσοκόμος, συναντιούνται σ’ ένα φιλικό σπίτι κι έτσι αρχίζει η ερωτική τους ιστορία. Ή τουλάχιστον μια από τις πολλές πιθανότητες αυτής της ιστορίας. Γιατί σύμφωνα με την κβαντική θεωρία, που μελετάει η Μάριαν, στο κβαντικό πολυσύμπαν, κάθε επιλογή που έχεις κάνει, κάθε απόφαση που έχεις πάρει ή δεν έχεις πάρει στη ζωή σου, όλα αυτά συνυπάρχουν σ’ ένα αφάνταστα πολύπλοκο σύστημα από παράλληλα σύμπαντα. 

Το έργο ανέβηκε τον Ιανουάριο του 2012 στο Ρόγιαλ Κορτ του Λονδίνου και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους μεταφέρθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο θέατρο Duke of York’s του Γουέστ Εντ. Βραβείο καλύτερου έργου 2012 εφημερίδας Evening Standard, Βραβείο Χάρολντ Πίντερ 2012.

Κριτική της παράστασης “Αστερισμοί”

Μετάφραση: Δημήτρης Κιούσης, Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος

Παραστάσεις
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:15, Κυριακή 19:00
Τιμές εισιτηρίων
Τετάρτη, Πέμπτη: Κανονικό 12€, Φοιτητικό/Ανέργων 10€
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: Κανονικό 15€, Φοιτητικό/Ανέργων 12€

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b