MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ή tan ή επί τας: ο Nescafe Frappe έστειλε διακοπές 60 παρέες!

Ο Nescafe Frappe παρέτεινε φέτος τις καλοκαιρινές διακοπές 60 τυχερών ταξιδιωτών χάρις στην πρωτοποριακή ανακάλυψη της μηχανής μαυρίσματος, που εγκαταστάθηκε στον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά και έδινε δωρεάν εισιτήρια και διαμονή σε όσους είχαν μόλις επιστρέψει από τις διακοπές τους!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Λιμάνι Πειραιά, Αύγουστος 2013
Πάνω που έχεις χαλαρώσει, έχεις ξεχάσει τους ήχους της πόλης, τη φασαρία και το άγχος της καθημερινότητας, η βερμούδα έχει γίνει το πιο επίσημο ένδυμά σου και οι σαγιονάρες το αγαπημένο σου αξεσουάρ, στο βάθος αρχίζει να αχνοφαίνεται το λιμάνι του Πειραιά. Πολλοί το επισκέφθηκαν, ακόμα περισσότεροι το «μίσησαν», καθώς για κακή του τύχη έχει συνδυαστεί με την επιστροφή και το τέλος των διακοπών.
Και εκεί που η μπουκαπόρτα ανοίγει, αισθάνεσαι στο δέρμα σου την υγρασία του λιμανιού, ξεκινάς να σέρνεις άκεφα τη βαλίτσα σου. Προορισμός σου ο ηλεκτρικός σταθμός του Πειραιά όπου το τραίνο θα σε οδηγήσει και πάλι πίσω στο σπίτι για να βρεις τα πάντα όπως τα άφησες!

Ο Nescafé Frappé αυτό το καλοκαίρι βρήκε τον τρόπο να κάνει την κρυφή επιθυμία του κάθε χαρούμενου «ταξιδιώτη» πραγματικότητα! Το μόνο που χρειαζόταν ήταν αποφασιστικότητα και να έλεγε «Ή tan ή επί τας»! Έτσι, στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά περίμενε τις παρέες μια εντυπωσιακή κατασκευή που μετρούσε το πόσο μαυρισμένοι γύρισαν οι ταξιδιώτες από τις διακοπές τους. Εκείνοι βάζοντας τα χέρια τους στις ειδικές υποδοχές του μηχανήματος, αξιολογούνταν, κάθε ένας ξεχωριστά, με… περιγραφικά επίθετα για το επίπεδο του μαυρίσματός τους! Εν συνεχεία, υπολογιζόταν ο μέσος όρος, βάση του οποίου έβγαινε και η μεγάλη απόφαση του κατά πόσο η παρέα χρειαζόταν περισσότερο ήλιο και θάλασσα!

Τα χαμόγελα επανέρχονταν στα πρόσωπα της παρέας, η βαλίτσα ξαναγινόταν πούπουλο στα χέρια τους και οι σαγιονάρες μεταμορφώνονταν σε φτερωτά σανδάλια του Ερμή έτοιμα προς απογείωση. Κάθε νίκη ήταν και ένα μικρό πάρτι μέσα στο σταθμό. Και όσο τα εισιτήρια έβγαιναν από τη σχισμή του μηχανήματος, ομάδες χορευτών ντυμένοι ναύτες, νησιώτες ή paparazzi, περικύκλωναν τους νικητές και γιόρταζαν μαζί την άμεση αναχώρησή τους!

Η ενέργεια διήρκησε συνολικά 4 ημέρες του Αυγούστου, από τις πλέον υψηλές σε κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Περισσότερες από 400 παρέες είπαν το «Ή tan ή επί τας», ενώ 60 από αυτές έφυγαν αμέσως για ακόμα περισσότερες διακοπές! Όλοι όσοι έζησαν την εμπειρία, επιβεβαίωσαν ότι όπου υπάρχει Nescafé Frappé, υπάρχει τρόπος!

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b