A
A
Σε ένα Ανθολόγιο τραγουδιών του Νότη Μαυρουδή (και όχι μόνο) από διαφορετικές εποχές, με οδηγό τις κιθάρες, με χρώματα και μνήμες. Αναζητώντας την επικοινωνία, μέσα από μουσικές – κομμάτια για δυο κιθάρες και τραγούδια που σημάδεψαν διαχρονικά την κοινή ευαισθησία, μέσα στο χρόνο. Μια παράσταση με μουσικό υλικό από τη μεγάλη δεξαμενή τού ελληνικού τραγουδιού και της Λατινικής Αμερικής.
Τον Νότη Μαυρουδή συνοδεύει στην κιθάρα ο Γιώργος Τοσικιάν. Τα τραγούδια ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η Μόρφω Τσαϊρέλη.
Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket Services, Πολύτροπο Τέχνης, «ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το Χωριό του Αστερίξ ζωντανεύει στο Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών
Αναπλάθοντας τη Μοίρα: Μια σύγχρονη έκθεση γλυπτικής φοιτητών της ΑΣΚΤ στο Εργαστήριο Γιάννη Παππά
«Χρόνια πολλά, μαμά!»: Τα πιο ξεχωριστά δωράκια για τη γυναίκα που είναι πάντα εκεί
Από το “άγαλμα” Heidi Klum μέχρι τη “Νίκη της Σαμοθράκης” Kendall Jenner: Οι εμφανίσεις του Met Gala 2026 που απέδειξαν ότι “η μόδα είναι τέχνη”
Νέο επικό trailer για την “Οδύσσεια” του Κρίστοφερ Νόλαν (video)
«Βροχή» οι απολύσεις, λόγω τεχνητής νοημοσύνης στη Δύση – Δικαστική απόφαση – φάρος στην Κίνα
Ηλεκτρικά πατίνια: «Σαρωτικοί» έλεγχοι της Τροχαίας – Σκέψεις για αυστηρότερα μέτρα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 5 Μαΐου
Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος: Οι προκλήσεις, οι νέες θεραπείες και η καθημερινότητα των ασθενών
Συν & Πλην: «Άμλετ» στο Θέατρο Πορεία