MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φτηνό εισιτήριο για ανέργους στις “Βάκχες” με τον Ρουβά στο Ηρώδειο

Μειωμένο εισιτήριο της τάξης των 10 ευρώ προσφέρει η παράσταση “Βάκχες” του Ευριπίδη, η οποία ανεβαίνει στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Η παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη με τον σούπερ σταρ για τα ελληνικά δεδομένα Σάκη Ρουβά στον ρόλο του Διονύσου, δίνει στους Έλληνες που μαστίζονται από την ανεργία την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση στο Ηρώδειο με σχετικά φτηνό εισιτήριο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, η  καλλιτεχνική εταιρία ΑΡΓΩ και οι όλοι οι συντελεστές της παράστασης ΒΑΚΧΕΣ, αποφάσισαν να προσφέρουν στους εργαζόμενους που βρίσκονται μπροστά στο φάσμα της απόλυσης και της ανεργίας, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις, που δίνονται τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων, 18 & 19 Σεπτεμβρίου στο ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ στην ειδική τιμή των 10 ευρώ.

H ειδική τιμή των 10€ ισχύει για τους απολυμένους των ΟΤΑ και της ΕΡΤ, όσους έχουν κάρτα ανεργίας ή βρίσκονται σε καθεστώς εφεδρείας και για τούς νέους κάτω των 18 ετών.

Τα εισιτήρια αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες: ταμείο θεάτρου Αργώ: 210-5201684, τηλεφωνικό κέντρο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: 210-3272000.

Προπώληση:
Εκδοτήρια: Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, Αθήνα & Ταμεία Ηρωδείου)
Καταστήματα Public & Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Τηλεφωνικές Πωλήσεις: 210 3272000
Online πωλήσεις: TicketHour

Διαβάστε την κριτική μας για την παράσταση

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b