MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Κατερίνα Λέχου τραβεστί στο “Όλα για την μητέρα μου” του Αλμοδοβάρ

Η Κατερίνα Λέχου εμφανίζεται σε ρόλο έκπληξη στην παράσταση “Όλα για την μητέρα μου”, που βασίζεται στην ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ και θα ανέβει στο Ακροπόλ. Την παράσταση σκηνοθετεί ο γνωστός σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η όμορφη ηθοποιός θα ερμηνεύσει την τραβεστί Αγκράδο. Εκτός από την Λέχου στην παράσταση θα παίζουν ακόμα η Νένα Μεντή, η Μαρίνα Ψάλτη, η Γωγώ Μπρέμπου, η Άννα Μονογιού και ο Κωνσταντίνος Κάππας. Η Μπρέμπου θα υποδυθεί τον ρόλο που είχε παίξει στην ταινία η Penelope Cruz, μια καλόγρια που πάσχει από AIDS και έχει μείνει έγγυος, ενώ ο Κωνσταντίνος Κάππας θα ενσαρκώσει κι εκείνος μια τραβεστί ονόματι Λόλα!

Το «Όλα για τη μητέρα μου» είναι μια πολυβραβευμένη ταινία του 1999, σε σκηνοθεσία και σενάριο από τον Πέδρο Αλμοδόβαρ. Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας το 2000 καθώς και βραβείο σκηνοθεσίας και οικουμενικό βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών. Έχει διακριθεί επίσης με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, BAFTA Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και Σκηνοθεσίας και 7 βραβεία Goya.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b