MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καλτ θρίλερ με την καυτή Amber Heard θα κυκλοφορήσει μετά από 7 χρόνια (video)

Μια ταινία του 2006 παίρνει ημερομηνία προβολής για το 2013. Πρόκειται για το καλτ θρίλερ “All the boys love Mandy Lane”, που περίμενε επτά χρόνια για να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 6 Σεπτεμβρίου του 2013.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Amber Heard, η οποία είδε αυτά τα 7 χρόνια την καριέρα της να κερδίζει πολλούς πόντους, τόσο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, που γράφει πολύ στον κινηματογραφικό φακό, όσο και λόγω της σχέσης της με τον Johnny Depp. 

H Amber στην ταινία παίζει την Mandy Lane, ένα καλό, αγνό και αθώο κοριτσάκι που μέσα στο καλοκαίρι έγινε πολύ καυτή. Μια ομάδα από γυμνασιόπαιδα την καλούν για ένα πάρτι ένα σαββατοκύριακο σε ένα ράντσο. Κι ενώ οι διασκεδάσεις προχωρούν και τα πνεύματα ανάβουν, οι συμμετέχοντες στο πάρτυ αρχίζουν σιγά- σιγά να λιγοστεύουν. 

Όλα αυτά τα χρόνια η ταινία έχει προβληθεί σε διάφορα ειδικά φεστιβάλ διεθνώς κι έχει κερδίσει οπαδούς από το καλτ σινεφίλ κοινό. Τώρα, η ταινία απέκτησε και νέο τρέιλερ για την Αμερική, ενώ οι φαν της Amber Heard θα έχουν την δυνατότητα να την δουν 7 χρόνια νεώτερη. Όχι πως έχει αλλάξει πολύ από τότε. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b