MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα σεζόν στο θέατρο Τσάι στη Σαχάρα

Οι παραστάσεις για τη νέα θεατρική σεζόν 2013-2014 ξεκινάνε στο Τσάι στη Σαχάρα από τις 26 Αυγούστου με μια πλούσια ποικιλία θεατρικών έργων.

Monopoli Team

Η βραδινή σκηνή θα ανοίξει τις πόρτες της τη Δευτέρα 26 Αυγούστου με την κωμωδία των Θάλειας Ασλανίδου και Μαρίας Κονδύλη “Φυτά εσωτερικού χώρου” που θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30 έως και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

Με μουσική υπόκρουση δεκαετίας – 60 , σε μια παραλία, τέσσερις γυναίκες και ένα αγόρι, άγνωστοι μεταξύ τους, μπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι εξομολογήσεων. Δύο συννυφάδες που τσακώνονται για ένα εξ αδιαιρέτου σπίτι, ένας νέος που προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την αγαπημένη του, μια κοπέλα που ψάχνει…χωρίς να ξέρει ούτε η ίδια τι… και μια γιαγιά… που αναζητά παρέα για να περάσει λίγες ώρες κουβεντιάζοντας… Και όλα αυτά σε μια καθημερινή παραλία ,σε κάποιο προάστιο της Αττικής, ανάμεσα σε λουόμενους, εν έτη 2013, αλλά με νοσταλγικά ακούσματα της δεκαετίας του ’60.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία – εικαστική επιμέλεια Γιώργη Κοντοπόδη, μουσική επένδυση – διδασκαλία τραγουδιών Δημήτρη Κίκλη και χορογραφίες Μάριου Μακρόπουλου.

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί : Μαρία Γράμψα, Χριστίνα Βογιατζή, Αντώνης Βαρθαλίτης, Άντρυ Χατζηχριστοδούλου, Εύη Μιχάλη
Guest star : Νότα Παρούση
Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι παραστάσεις για το ερωτικό θρίλερ του Αντώνη Καραγιάννη “Φιλάω τη καρδιά σου” που θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 έως και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.
Βράδυ… σε ένα απομονωμένο bar ο Σεφ 1 μέσα από μια αγγελία στο internet ζητάει κάποιον για να δειπνήσει μαζί του. Ένα ιδιαίτερο prive γεύμα… που το κυρίως πιάτο του, θα είναι ο ίδιος ο καλεσμένος… O Μπιγκ 35 αποδέχεται τη πρόσκληση και χτυπά τη πόρτα…
Μια ερωτική ιστορία μεταξύ δύο αντρών εξελίσσεται αυτή τη μοναδική νύχτα, με πολλές ανατροπές και πιθανές εκδοχές για finale…

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία – εικαστική επιμέλεια Αλέξανδρου Λιακόπουλου, μουσική σύνθεση Δημήτρη Κίκλη, μουσική επένδυση Γιάννη – Αιχάν Κότζα
Παίζουν οι ηθοποιοί : Αλέξανδρος Λιακόπουλος, Γιάννης – Αιχάν Κότζα
Διάρκεια παράστασης : 80 λεπτά

Tα δύο παραπάνω έργα παρουσιάζονται για δεύτερη σεζόν και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι παραστάσεις για την ερωτική κωμωδία του Frank Vickery “Ερωτικές διαδρομές” που θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη , Πέμπτη στις 21:30 και κάθε Παρασκευή στις 00:00 έως και τα τέλη Ιανουαρίου 2014.

Πέντε χαρακτήρες σε ερωτικές σχέσεις και διαδρομές που εναλλάσσονται μεταξύ τους… τρία διαμερίσματα σε δυο γειτονιές του Λονδίνου. Ένα παντρεμένο ζευγάρι που και οι δύο σύζυγοι διατηρούν εξωσυζυγική σχέση. Ένας εφηβικός έρωτας που αναθερμαίνεται και μια συγκατοίκηση… με ένα ερωτικό τρίγωνο με “παρεκκλίσεις”.Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι παραστάσεις για το ψυχογράφημα του Αντώνη Καραγιάννη “Μαμά έρχομαι“που θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30 έως και τα μέσα Ιανουαρίου 2013,με την Πόπη Αστεριάδη στο ρόλο της μαμάς.

Ο Βασίλης ανάμεσα στο “θέλω” και τα “πρέπει” του,ανάμεσα στο πάθος και τη λογική του να αντιμάχονται για το ποιος θα τον κερδίσει, ένα βράδυ σε μια αποθήκη παιδικών αναμνήσεων…Κριτής και πάντα παρούσαη φιγούρα της μαμάς του σε ένα μεταξύ τους ξεκαθάρισμα.Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Η Παιδική Σκηνή θα ξεκινήσει τις παραστάσεις της το Σάββατο 5 Οκτωβρίου με το νέο παραμύθι για παιδιά της Ελένης Σαραφίδη “Πειρατές στη Σαχάρα” που θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 17:00 και Κυριακή στις 12:00.

Ο Κάπταιν Χούκ, διάσημος κακός των παραμυθιών βρίσκεται εγκαταλειμμένος απ το πλήρωμα του και μόνος κάπου στην έρημο Σαχάρα.
Γιατί το έπαθε αυτό; Τι έκανε λάθος και το πλήρωμα του αποφάσισε να τον εγκαταλείψει;Το τζίνι του λυχναριού που εμφανίζεται μπροστά του θα του κάνει ένα σπάνιο δώρο.

Ένα ταξίδι στους διασημότερους ήρωες των παραμυθιών, που θα τον διαφωτίσει και θα του διδάξει το νόημα της ζωής. Ο Πινόκιο θα τον υποδεχτεί στο φτωχικό υπνοδωμάτιο του, η Μαίρη Πόππινς θα του κάνει μάθημα “Σολφέζ” στην τάξη της, ο Μικρός Πρίγκιπας θα τον ξεναγήσει στους γαλαξίες, ο Τενεκεδένιος, οι δυο μικροί κλέφτες απ’τη “Χώρα του ποτέ”. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά θα του μιλήσουν για τη ζωή,θα του δώσουν από ένα φιλί στο μάγουλο,θα του δείξουν τι σημαίνει να αγαπάς, να αγαπιέσαι. Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιώργη Κοντοπόδη.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b