MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τραχίνιες: Πρόβα για Επίδαυρο στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο!

Μετά τον Κύκλωπα, άλλη μια παράσταση του Εθνικού που θα ανέβει φέτος στην Επίδαυρο κάνει μια έξοδο προς το κοινό, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία στους επιβάτες του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου, αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) παρουσιάζει μια πρώτη εικόνα από την παράσταση των Τραχινιών. Ο χορός των Τραχινιών και οι μουσικοί της παράστασης επιβιβάζονται στους συρμούς του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου και δίνουν μια μικρή γεύση από την παράσταση στο σταθμό «Μοναστηράκι» (κεντρική είσοδος πλατείας Μοναστηρακίου, χώρος υποδοχής επιβατών) και στις αποβάθρες των σταθμών «Θησείο» και «Πετράλωνα» από τις 12:00 έως τις 13:00.

Τραχίνιες
Η συγκλονιστική τραγωδία, με θέμα το απόλυτο πάθος της Διηάνειρας για τον Ηρακλή και τις ακραίες συνέπειές του, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 9 και 10 Αυγούστου σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Η Διηάνειρα, ερωτευμένη και απελπισμένη, θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά την αγάπη του Ηρακλή, με ένα ερωτικό φίλτρο από το αίμα του Κένταυρου Νέσσου – όμως στην προσπάθειά της να αποτρέψει το αναπόφευκτο θα προκαλέσει χωρίς να το θελήσει το θάνατο του αγαπημένου της.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b