MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στενοχωριέται που δεν έδειξε φέτος αρκετό στήθος η Κατερίνα Καινούργιου

Τα παράπονά της έκανε τις προάλλες η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής “Δέστε τους” στον Alpha. Η ξανθιά σέξι παρουσιάστρια δήλωσε στον Νίκο Μουτσινά, που της την λέει συνέχεια για την προκλητική της εμφάνιση, ότι μόνο δύο φορές έχει εμφανισθεί με αποκαλυπτικό ντεκολτέ φέτος στην εκπομπή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχθηκε ότι αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή φέτος δεν έχει δείξει αρκετό στήθος της έχει στοιχίσει πολύ. Από την πλευρά του, ο Νίκος Μουτσινάς της είπε να φορέσει ό,τι θέλει στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, που πλησιάζει. “Εμφανίσου και γυμνή, αν θέλεις. Να δω τι θα καταλάβεις” της είπε με νόημα. 

Γεγονός είναι ότι ο Μουτσινάς στην εκπομπή με τον αμφίσημο τίτλο (“Δέστε τους”, που μπορείς να το μεταφράσεις είτε ως “Δείτε τους”, είτε ως “βάλτε τους ζουρλομανδύα”) είναι κάπως συντηρητικός με τα αποκαλυπτικά ντυσίματα. Επίσης, μοιάζει να είναι και αρκετά καταπιεστικός με τα άλλα μέλη της εκπομπής, καθώς παίρνει ο ίδιος όλες τις αποφάσεις, για το αν θα βάλει “άλαλα”, “αούα”, “τσιρκολί” και άλλα βραβεία θετικά ή αρνητικά για τα ρούχα των επωνύμων.

Όπως όμως αποκαλύπτει η γκρίνια της Καινούργιου, έχει άποψη και στο τι ρούχα θα φοράνε οι συμπαρουσιάστριές του. Και ιδίως στο να ντύνεται πιο συντηρητικά η τσαχπίνα ξανθιά, που αρέσκεται να μαγνητίζει τα βλέμματα με σέξι ντεκολτέ.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b