MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χοροθέατρο

ΧΟΡΟΣ-Ιστορία και εξέλιξη στο Πολιτιστικό και αθλητικό πάρκο Νέας Μάκρης

Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:00 θα παρουσιαστεί μία θεατρικο – μουσικο – χορευτική απόπειρα από την ομάδα Χορού “Πολιτιστικές απόπειρες”,με θέμα : ΧΟΡΟΣ – Ιστορία και εξέλιξη. Μέσα από θεατρικά και χορευτικά δρώμενα, γίνεται μια ιστορική αναδρομή στην Τέχνη του Χορού, ο οποίος ξενικά από την αρχαιότητα και δεν σταματά να εξελίσσεται.

Monopoli Team

Σημείωμα της ομάδας Χορού:
“Ήταν καλοκαίρι. Καλή παρέα και κρασάκι. Κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης Πανσέληνου μας γεννήθηκε η επιθυμία να τιμήσουμε το όνομα του συλλόγου που μας φιλοξενεί πολλά πολλά χρόνια τώρα και να αποπειραθούμε να παρουσιάσουμε μέσα από θεατρικά δρώμενα, την ιστορία του χορού.
Ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό, μαζέψαμε πληροφορίες, ετοιμάσαμε χορογραφίες, γράψαμε κείμενα, ιδρώσαμε, κουραστήκαμε, θυμώσαμε, αγαπηθήκαμε και περήφανοι σας προσκαλούμε να χαρούμε μαζί την πρώτη πειραματική μας δουλειά.
Μέσα από αυτή την παράσταση θέλουμε να δώσουμε σε εσάς, τους φίλους μας, που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας, ένα κομμάτι από την ιστορία του χορού, ο οποίος ξεκινώντας από την αρχαιότητα δεν σταματά να εξελίσσεται.”

Πότε; Σάββατο 15 Ιουνίου ,21.00
Πού; Πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Νέας Μάκρης, Λεωφόρος Μαραθώνος 196
Τηλέφωνο 22940 98500

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b