MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ό,τι ποθεί ένας άντρας!

Συνδυάζοντας το δυναμισμό και την πολυτέλεια της BMW, με την κομψότητα και το ιταλικό ταπεραμέντο του οίκου Pininfarina, η Gran Lusso Coupe είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εκθαμβωτικά αυτοκίνητα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Monopoli Team

Ένα μοναδικό μοντέλο που αποτελεί προϊόν συνεργασίας δύο εκ των μεγαλύτερων ονομάτων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η GranLusso θυμίζει έντονα τη Series 8 της γερμανικής φίρμας, ωστόσο έχει coupe χαρακτήρα με το επιβλητικό αμάξωμα να μαγνητίζει το βλέμμα. Όλες οι λεπτομέρειες του αμαξώματος είναι επιμελημένες από τον οίκο Pininfarina, ενώ κάθε γραμμή έχει σχεδιαστεί με βάση την αεροδυναμική.

Περνώντας στο εσωτερικό, η πολυτέλεια, η άνεση και η κομψότητα συναρπάζουν. Στα καθίσματα και τις πόρτες έχουν τοποθετηθεί οι πιο ακριβές δερμάτινες επενδύσεις, στο δάπεδο υπάρχει μοκέτα και στην οροφή παρθένο μαλλί, με το πεπαλαιωμένο ξύλο να είναι καουρί από την Νέα Ζηλανδία.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V12 κινητήρας, με την BMWνα μην έχει ανακοινώσει επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως τον κυβισμό και την ισχύ του.

Λουκάς Παπαλάμπρος

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b