MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παιδικές δραστηριότητες από τον Ο.Π.Α.Ν.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας έχοντας ως δεδομένο ότι η τέχνη και ο πολιτισμός ακμάζουν όσο διαχέονται, επιδιώκει το ζωντάνεμα «δύσκολων» περιοχών της πόλης, μέσα από την ανάδειξη των χώρων πολιτισμού της. Έτσι ο Ο.Π.Α.Ν. και το Ινστιτούτο Ερευνών για την αγωγή του Παιδιού συνεργάζονται σε μια μεγάλη γιορτή με θέμα το παιδί και την αγωγή του, από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κοτζιά.

Παιδικές δραστηριότητες από τον Ο.Π.Α.Ν. - Monopoli.gr
author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Οι τετραήμερες εκδηλώσεις θα δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά να εκπαιδευτούν, μέσα από το παιχνίδι και να γίνουν οι πολίτες του αύριο, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τις δράσεις και την κοινωνική προσφορά των φιλοξενούμενων φορέων.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα υπάρχουν εικαστικά, μουσικά και αθλητικά δρώμενα, όπως θεατρικό παιχνίδι, παραμυθάδες, καραγκιόζης, κουκλοθέατρο, μαριονέτα, ξυλοπόδαροι, κινούμενο σχέδιο, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και άλλες εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε παιδιά από την προσχολική ηλικία, μέχρι την εφηβεία και σε γονείς. Ένα Φεστιβάλ αφιερωμένο στο παιδί που υπόσχεται… πολύ γνώση μέσα από τη διασκέδαση!!!

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b