Ταινία το αγαπημένο παιχνίδι κινητών Angry Birds!
Το αγαπημένο παιχνίδι των κινητών, θα γίνει και ταινία! Τα angry birds με τα οποία αμέτρητος κόσμος παίζει μανιωδώς στο κινητό του, θα γίνουν ταινία από την Sony. Βέβαια, θα αργήσει λίγο. Δεν αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους πριν την 1 Ιουλίου του 2016.
A
A
Μάλιστα, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Jon Vitti. Μέχρι σήμερα ο Vitti είχε κάνει όνομα ως σεναριογράφος με πολύ πετυχημένες κωμωδίες στην τηλεόραση. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το σενάριο για την σειρά, αλλά και την ταινία The Simpsons. Βέβαια, στα αμερικανικά σίριαλ δεν είναι ένας ο σεναριογράφος. Όμως ο Jon Vitti έγραψε έναν μεγάλο αριθμό επεισοδίων της σειράς, φτάνοντας τα 29.
Επίσης, ο Vitti έχει γράψει επεισόδια και για άλλα σίριαλ, όπως το King of the hill και The office. Τώρα θα κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο σε μια ταινία, που βασίζεται στο πιο πετυχημένο παιχνίδι για κινητά στον κόσμο. Οι αριθμοί εντυπωσιάζουν. Το angry birds το έχουν κατεβάσει πάνω 1,7 δισ. φορές στο κινητό τους. Και θεωρείται η πιο επικερδής εφαρμογή σε κινητό.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
66o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: “Αυλαία και πάμε!” με Jim Jarmusch και Indya Moore
5 διευθύνσεις στα δυτικά της Αθήνας για το τέλειο dinner date
66ο ΦΚΘ: Το “Little, Big, and Far” έρχεται να μας θυμίσει την ομορφιά του σύμπαντος
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: 5+1 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, σινεμά: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 1-2 Νοεμβρίου
ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ: Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης με guest κωμικούς στον Σταυρό του Νότου
Το sheer έγινε το απόλυτο fashion statement της σεζόν
Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου συναντιούνται επί σκηνής στο VOX