MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποκαλύψεις στις Κάννες- Ανέβαινε τα σκαλιά η Eva Longoria χωρίς εσώρουχο και… προδόθηκε!

Φαίνεται ότι στις σταρ του Hollywood απαγορεύεται το εσώρουχο. Μετά την Anne Hathaway, που είχε πάθει “ατύχημα” από την υψηλή ραπτική, που επιτάσσει να μην υπάρχει βρακί μέσα από το φόρεμα, έρχεται και η Eva Longoria να αποκαλυφθεί κατά λάθος στο κόκκινο χαλί των Καννών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η σέξι λατίνα ηθοποιός και πρώην “νοικοκυρά σε απόγνωση”  έκανε την εμφάνισή της στις Κάννες, στο φετινό φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας Psychotherapy Of A Plains Indian του Jimmy P. με πρωταγωνιστές τους  Mathieu Amalric και Benicio Del Toro.

Η 38χρονη Eva έκανε την εμφάνισή της στο διάσημο φεστιβάλ φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα. Δεν φορούσε όμως εσώρουχο από μέσα. To ρούχο, όπως το βλέπουμε στην φωτογραφία είναι αρκετά διάφανο και αποκαλυπτικό, έτσι κι αλλιώς.

1Eva-Longoria-Cannes-Film-Festival

Και σαν να μην ήταν αρκετά αποκαλυπτικό το φόρεμα της από μόνο του, καθώς ανέβαινε τα σκαλιά στις Κάννες, υπήρξαν κι άλλες αποκαλύψεις.
 
eva cannes
Όπως ήταν μακρύ το φόρεμα, η Eva Longoria φοβήθηκε μην το πατήσει. Έβρεχε κιόλας και φοβήθηκε μην φάει καμιά γλύστρα. Έτσι, προσπαθώντας να μην το πατήσει, το σήκωσε υπερβολικά.

Και ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε”. Βέβαια, ούτε η πρώτη είναι, ούτε η τελευταία.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει συνήθεια των σταρ του Hollywood να εμφανίζονται σε δημόσιες εκδηλώσεις χωρίς να φοράνε εσώρουχο. Εκτός από την Anne Hathaway, είχαμε και τo διαφανές ρούχο της Gwyneth Paltrow την ημέρα που “στέφτηκε” η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη, μέσα από το οποίο έβλεπες καθαρά ότι δεν υπάρχει βρακί. Αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα παραδείγματα.

Μετά, κάποιο ατύχημα συμβαίνει, γίνεται πρώτο θέμα παντού και αυτές δηλώνουν ότι αισθάνονταν τρομερά άβολα, υπέφεραν, ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή της ζωής τους κτλ. Αλλά αν ντρέπονται τόσο πολύ, γιατί είναι τόσες πολλές αυτές οι σταρ που εμφανίζονται χωρίς βρακί; Ιδού η απορία. 

Έτσι κι αλλιώς, στον χώρο της showbiz είναι όλα για την τέχνη…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b