MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
13
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Πατρική τροχοδρόμηση στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων παρουσιάζει την Πέμπτη 23, Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Μαΐου την «Πατρική Τροχοδρόμηση» με τον Στυλιανό Τζιρίτα. Πρόκειται για μία solo performance με σαφή θεατρικά στοιχεία σε κείμενο του ιδίου και σε ηχητική σύνθεση του Νίκου Κυριαζόπουλου.

Monopoli Team

Λίγα λόγια για την «Πατρική Τροχοδρόμηση»:
Ο άνθρωπος και οι διαδρομές του. Αν και τείνουμε να πιστέψουμε το αντίθετο όταν παρατηρούμε τους συνεπιβάτες μας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εντούτοις όλοι μεταφέρουν τον μικρόκοσμο τους και παράλληλα βιώνουν το μεγαλύτερο από αυτούς σύνολο που τους περιβάλλει. Ο ήρωας του έργου, βιβλιοθηκονόμος το επάγγελμα, διατρέχει μεταξύ άλλων σωμάτων αποστάσεις που τον οδηγούν εγγύτερα ή σε τροχιά απομάκρυνσης από φίλους, συνεργάτες και κυριότερα τον ίδιο του τον υιό τον οποίο και επισκέπτεται στο Λονδίνο. Επιμένει να σκέπτεται, να απαριθμεί και αναλογίζεται καταστάσεις συγκρουόμενος κυρίως με τον εαυτό του.

Ο Στυλιανός Τζιρίτας έχει παρουσιάσει από το 1997 δεκατέσσερις ανάλογες δράσεις σε διάφορους χώρους στην Αθήνα, τα Χανιά, την Ερμούπολη, την Τρίπολη, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον συνθέτη πειραματικής μουσικής Νίκο Κυριαζόπουλο, με τον οποίο βρέθηκαν σε πρόσφατο festival πειραματικής μουσικής να παίζουν την ίδια μέρα οπότε και ο ένας εκτίμησε την ιδιοτυπία του άλλου.
Η Πατρική Τροχοδρόμηση διαρκεί 54 λεπτά και χωρίζεται σε 4 διαφορετικές σκηνές και τόπους δράσης όπου το χιούμορ, η σημειολογία και ο αναπόδραστος πεσιμισμός έχουν ισόποσες διαστάσεις.

Κείμενα και πρωταγωνιστής: Στυλιανός Τζιρίτας 

Πολυχώρος Κέντρου Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α και Σικίνου 35Α , Κυψέλη, Τ 213 0040496
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη 23 Μαΐου 21.00
Παρασκευή 24 Μαΐου 21.00
Σάββατο 25 Μαΐου 21.00

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Στυλιανός Τζιρίτας


Παίζουν: Στυλιανός Τζιρίτας

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b