MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρευνα για… τρίχες: ποια μούσια αρέσουν πιο πολύ;

Άντρες κοντοί ή ψηλοί, αδύνατοι ή φουσκωτοί, με κοντά ή μακριά μαλλιά, ξυρισμένοι ή αξύριστοι, τα γούστα είναι υποκειμενική υπόθεση. Ίσως υπάρχουν όμως και αντικειμενικά κριτήρια σε σχέση με την ομορφιά, όπως τουλάχιστον υποδεικνύει έρευνα που έκανε το περιοδικό Science, το οποίο ασχολήθηκε κυριολεκτικά με τρίχες! Σύμφωνα με την έρευνα, οι άντρες με μούσια 10 ημερών έρχονται πρώτοι στην προτίμηση του κοινού.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ερευνητές φωτογράφισαν δέκα άντρες σε 4 διαφορετικά στάδια ξυρίσματος: με ξυρισμένο πρόσωπο, με γένια 5 ημερών, 10 ημερών και με πλούσια γενειάδα. Τις φωτογραφίες τις αξιολόγησαν οι πλέον κατάλληλοι! 351 γυναίκες και 177 ετερόφυλοι βαθμολόγησαν τις φωτογραφίες των ανδρών, σύμφωνα με το σεξ απίλ, την αρρενωπότητα, την υγεία, και την ικανότητα στην ανατροφή παιδιών.

Τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα! Μπορεί οι εντελώς ξυρισμένοι άντρες να φαίνονται πιο υγιείς και αυτοί με την γεμάτη γενειάδα να θεωρούνται πιο ικανοί για οικογένεια, αλλά κανείς δεν ξεπερνάει την γοητεία εκείνων που αφήνουν μούσια 10 ημερών. Οι γυναίκες ψήφισαν ότι οι αξύριστοι μοιάζουν πιο ευχάριστοι και πιο ελκυστικοί, κερδίζοντας “επάξια” την πρωτιά στην ευφάνταστη έρευνα του περιοδικού.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b