MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Με 20 ευρώ εισιτήριο άκουσαν τους Rolling Stones!

700 τυχεροί κατάφεραν μόνο με 20 ευρώ να απολαύσουν τους Rolling Stones στην avant premiereτης νέας περιοδείας τους στο μικρό θέατρο Echoplex του Los Angeles. «Αυτή ήταν η πρώτη συναυλία της περιοδείας και ίσως η καλύτερη» τόνισε ο Μικ Τζάγγερ αμέσως μετά το πέρας του 90λεπτου σόου.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη συναυλία που ήταν βέβαια sold out είχε γίνει γνωστό ότι θα γίνει πριν μία εβδομάδα από τους λογαριασμούς από μέσα κοινωνικής δικτύωσης των μελών του γκρουπ. Είχε, δε, και εκλεκτούς καλεσμένους όπως οι Bruce WillisGwen Stefani, Skrillex.

Φωτογραφικές μηχανές και smartphones δεν επιτράπηκαν μέσα στο Echoplex.

Προς το τέλος του show του Σαββάτου, το συγκρότημα ενώθηκε από τον πρώην κιθαρίστα των Stones Mick Taylor για μια εκδοχή του “Love in Vain”.

Η περιοδεία που τιτλοφορείται «50 και συνεχίζουμε», περιλαμβάνει 17 εμφανίσεις στην Καλιφόρνια και στη Νεβάδα, θα περάσει στις ακτές του Ατλαντικού, στο Τορόντο του Καναδά, πριν από τις εμφανίσεις στο Σικάγο, τη Βοστόνη και τη Φιλαδέλφεια. Ελάχιστη τιμή, πάντως, είναι τα 250 δολάρια τις εμφανίσεις στο Staples Center του L.A.

Γιώργος Αλεξάκης

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b