MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σέξι ακρότητες στο καυτό videoclip της Έλενας Παπαρίζου (video)

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα της όρια η Έλενα Παπαρίζου και το videoclip για το τραγούδι “Πόσο μ’ αρέσει”. Με ένα videoclip που εμφανίζει ιδιαίτερο αισθησιασμό, με την Παπαρίζου να φοράει σέξι εσώρουχα και άλλα μοντέλα topless, προβάλλεται μια ατμόσφαιρα άκρως ερωτική, νοσταλγική και απόλυτα αισθησιακή!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Έλενα Παπαρίζου έρχεται ξανά με το πρώτο της ελληνικό single μετά από τρία χρόνια, πρώτο δείγμα της νέας πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την ΕΜΙ, με τίτλο «Πόσο μ’αρέσει» σε στίχους και μουσική του ΜΕΘ των Stavento. To τραγούδι που έχει ήδη γίνει μεγάλη επιτυχία αφού είναι Νο 3 σε «αριθμό εκτελέσεων» (No of plays) στο επίσημο chart (Media Inspector) των ραδιοφώνων όλης της χώρας. 

Την σκηνοθεσία του clip έκανε ο  Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Το video clip (μπορείτε να δείτε αποσπάσματα στο video) περιγράφει μία ημέρα από την ζωή κοριτσιών που εργάζονται σε έναν οίκο ανοχής σε μια απροσδιόριστη εποχή, με εμφανή τα στοιχεία της πολυτέλειας και μιας διαστροφής που ταιριάζει σε upper class μεγαλοαστούς πελάτες!

Ίσως το συγκεκριμένο clip να υποστεί σημαντικές περικοπές ή αλλαγές, προκειμένου να παιχτεί στα mainstream μουσικά κανάλια ή θα παίζεται μεταμεσονύχτιες ώρες υπό την μορφή που έχει παρουσιαστεί. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b