MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας με μια ματιά…

«Αλλού το πάνε και αλλού τους βγάζει» οι περισσότερες ταινίες αυτής της εβδομάδας: Υπερφιλόδοξο εγχείρημα «τρεις ταινίες σε μία», ηλικιωμένη κομεντί, ρομάντζο ως sci-fi, δράμα ως κωμωδία, κωμωδία ως δράμα…

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Από τους κοιλιακούς του Ράιαν Γκόσλινγκ ξεκινάει, σε βαρύγδουπο δράμα γενεών καταλήγει «Στο Τέλος Του Δρόμου». Ενδιαφέροντα στοιχεία, άνισο αποτέλεσμα από το σκηνοθέτη του «Blue Valentine»…

Τουλάχιστον ο Ντάστιν Χόφμαν εφαρμόζει πιστά τη συνταγή «γέλιο, δάκρυ και British Royalty ηθοποιοί». Το «Κουαρτέτο» είναι ο ορισμός της συμπαθούς αλλά συμβατικής γηριατρικής κομεντί.

«Το Σώμα», το νόθο τέκνο από τη συγγραφέα του «Twilight» και το σκηνοθέτη του «Gattaca», μοιάζει με ένα μέτριο mash-up από Twilight Zone και Άρλεκιν.

Στη «Ματζουράνα» η Όλγα Μαλέα θέλει να κάνει κοιωνικό δράμα και να το πουλήσει ως θρίλερ, αλλά ως δια μαγείας πάλι καταλήγει στην κωμωδία…

Αντίθετα, δράμα έχουν καταλήξει οι κάποτε αστείες παρωδίες τύπου «Scary Movie 5». Ευτυχώς ή δυστυχώς, πλέον αποφεύγουν και την κριτική….

Μην ξεχνάτε και το ελληνικό ντοκυμαντέρ: Το « Ένα Βήμα Μπροστά» ασχολείται με το Γιάννη Μπουτάρη, μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου και πολιτικού.

…Ενώ το «Μεταξά: Ακούγοντας Το Χρόνο» αφουγκράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα ανθρώπων που ήρθαν αντιμέτωποι με την απειλή του καρκίνου.

Θοδωρής Τσιάτσικας

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/hkgY6f1Q3c0?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b