Ο Θωμάς Κοροβίνης και η Λιζέτα Καλημέρη στο ΞΕφΩΤΟ
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟ Θωμάς Κοροβίνης και η Λιζέτα Καλημέρη θα εμφανιστούν στο “ΞΕφΩΤΟ” της Θεσσαλονίκης στις 3 και 24 Απριλίου.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣτις δύο αυτές μουσικοκαλλιτεχνικές παραστάσεις, θα γίνει ανάγνωση του αφηγήματος του Θωμά Κοροβίνη «Το Αγγελόκρουσμα – Η τελευταία νύχτα του κυρ – Αλέξανδρου», το οποίο είναι αυτοαφήγηση του οδοιπορικού του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη προς τον θάνατο.
Η Λιζέτα Καλημέρη θα βρίσκεται σε ρόλο αναγνώστριας – ερμηνεύτριας και θα την συνοδεύει ο συγγραφέας – τραγουδοποιός Θωμάς Κοροβίνης, σε συνεργασία με τον βιρτουόζο Δημήτρη Λάππα.
Θα ακουστούν τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Βαμβακάρη, Μπαγιαντέρα, Τσιτσάνη, Μούτση, Κουγιουμτζή, Ρασούλη, Παπάζογλου, Λάγιου, Περίδη, Καζαντζή, Κοροβίνη και άλλων, καθώς και απάνθισμα τραγουδιών δημοτικού και παραδοσιακού ύφους.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google